Ljubav prema mašnama u blagdanskoj sezoni se ne smanjuje. Evo kako začiniti posuđe! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ljubav prema mašnama u blagdanskoj sezoni se ne smanjuje. Evo kako začiniti posuđe!

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
23.12.2023.

Mašne se svakako ističu kao jedan od najvećih trendova ove blagdanske sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Vidimo ih svuda, od onih šarmantnih u kosi, na boru ili u neodoljivoj kombinaciji sa svijećama. Osvojile su nas svojom elegancijom i činjenicom da sve što dotaknu pretvore u chic, statement izričaj.

 Kako je ovo vrijeme radosti i okupljanja s bližnjima, dok se pripremate za svečane susrete uz omiljene delicije, koktele i vino, pažnja posvećena detaljima može te trenutke pretvoriti u nezaboravne uspomene. Uz svečan i ugodan ambijent, s mnoštvom lampica i svijeća koje daju cozy ugođaj i dekoracijama koje su stvorene za blagdane, vaš dom će postati oaza stvorena za smijeh i druženje.

Kako biste osigurali da će nazdravljanje Novoj godini i nekim novim lijepim uspomenama biti pravi filmski trenutak, po uzoru na scene iz filma Great Gatsby, predlažemo da čaše ukrasite mašnama.

 Crne ili crvene, zlatne ili šarene, birajte mašnice koje će se savršeno uklopiti u interijer i na blagdanski stol. Svaka od njih će vaše čaše za vino i koktele učiniti jednostavno neodoljivima! U nastavku donosimo fotografije koje će vas zasigurno inspirirati.


Mašne na čašama za šarmantnu zdravicu

 Naravno, ne morate se zaustaviti samo na čašama. Pogledajte još ideja u nastavku. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @favouredlondon

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno