3 načina kako uz mašne začiniti bridal izdanje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 načina kako uz mašne začiniti bridal izdanje

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
28.1.2023.

Vjenčanja uvijek na poseban način obilježe personalizirane stvari, ali i dojmljivi motivi koju unose dodatnu dozu romantike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Prvih dana 2023. godine kreativni dizajneri započeli su s predstavljanjem trendova koji će učiniti naredne mjesece posebnim kada je riječ o estetici i dizajnu. Tako, na listi najpoželjnijih trendova za mladenke izdvojile su se romantične mašne kako one predimenzionalne koje se ističu kao dodatak na haljinama tako i one minijaturne smještene na cipelicama.

Ovaj romantični trend možete iskoristiti na brojne načine tako da i kreirate unikatno izdanje, a neke od ideja donosimo u nastavku.

Cipele s mašnom

Nije tajna da se potraga za idealnim cipelama za vjenčanje  može pretvoriti u pravu malu avanturu. Stoga, mašne mogu doći kao odlično rješenje da se poigrate s nešto drugačijim dizajnom, posebice ako ih planirate kombinirati uz midi haljinu.

 Mašna kao dodatak frizuri

Mašna će na poseban način začiniti vašu frizuru bez obzira na to je li vaš izbor pundža ili pak poludignuta frizura. Beauty stručnjaci savjetuju da mašne koristite kao dodatak frizuri kada je riječ o haljinama minimalističkog stila i jednostavnog kroja.

 Mašna kao dodatak haljini

Posljednjih godina predimenzionalne mašne postale su jedan od omiljenih dodataka na vjenčanicama nešto jednostavnijeg kroja. Osim što dodatno naglašavaju siluetu dame, mašna na vjenčanici poseban je začin koji joj daje romantičnu notu. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @overthemoon 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno