Marsela ima presladak home office, a zavirili smo i u ostatak njenog cozy doma koji odiše minimalizmom

INTERIJERI
28.4.2021.

Otkad se djelić naše svakodnevnice preselio na društvene mreže, ljudi širom planete imaju priliku zaviriti u domove kreativnih blogera koji su tako najčešće i maštovita inspiracija za uređenje životnog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlične interior ideje pronašli smo u domu Marsele Glavina, fotografkinje iz Hrvatske čiji dom odiše minimalističkim stilom koji opravdava parolu „manje je više“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelim domom ove blogerice provlači se kombinacija tamne i svijetle boje drveta koju odlično prate i upotpunjuju zelene biljke dajući prostora i bijeloj, prozračnoj liniji namještaja odličnoj za postavku stilski odabranih detalja.

Interijer stana odiše jednostavnošću, no upravo se njome i postiže taj profinjeni dašak boho stila i suživota s prirodnim materijalima. Cijeli Marselin Instagram profil obiluje prekrasnim fotografijama doma za koje smo se teško odlučili koje izdvojiti.

Kuhinjski prostor suptilno je povezan s trpezarijom u kojoj se ističu stolice u tri različite boje: bijeloj, sivoj i crnoj, čime se postigla neutralna razigranost boja koje su dozvolile tepih koji u tom dijelu stana izgleda poput umjetničkog djela.

Kutak pod spuštenim stropom koji daje dovoljnu količinu svjetlosti poslužio je kao odlično mjesto za home office kojemu je dovoljan radni stol industrijskog stila, udobna stolica i tek nekoliko detalja koji stilski nose priču cijelog ureda.

Drveni namještaj preovladava i u spavaćoj sobi u koju se odlično uklopio i luster od rafije, te minimalistički, noćni ormarići dovoljni za knjigu i omiljenu biljku.

Tema stana sjajno se provukla i na prostor balkona kojemu ne treba mnogo da bi zadovoljio cozy notu vlasnika i ponudio mirnu atmosferu za odmor i relaksaciju na svježem zraku.

Širinu ulaznog prostora u stan omogućila je komoda s tek nekoliko detalja poput zajedničke fotografije, budističke statue kao podsjetnik na meditaciju i ogledala sa zlatnim okvirom.

***

Naslovna fotografija: @marylandist
Tekst: Ana Bošnjak 

INTERIJERI , 28.4.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ana Bošnjak

Foto by:

@marylandist

Podijeli:

Posljednje objavljeno