Proizvodi u koje vrijedi investirati: Mame, ovdje je sve što vam treba! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Proizvodi u koje vrijedi investirati: Mame, ovdje je sve što vam treba!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAME RULZ
4.6.2024.

Mame, znamo da vaša užurbana svakodnevica nije nimalo jednostavna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U skladu s tim odlučili smo olakšati barem jedan dio vašeg dana. Kako ne biste dugo lutale shopping centrima i tražile idealne proizvode za sebe i njegu svoje djece - mi smo odlučili krenuti u shopping umjesto vas te vam u skladu s tim donosimo vodič s odabranim proizvodima koji će biti koristan (i neophodan) dodatak vašoj rutini.

Od igranja do njege, na ovom popisu će se sigurno naći nešto za vas i vaše mališane.

 Prvi dani s bebom

Pored toga što će pomoći u danima kada beba bude imala grčeve, ovaj proizvod će pomoći pri izgradnji imunološkog sistemaBonjour_mame_shopping_vodic-09d

 


 

Vrijeme za igru

Znamo da mališani već od prvih trenutaka svijesti o okruženju uživaju u igranju te smo izdvojili igračku koja će brzo postati omiljena.

Bonjour_mame_shopping_vodic-11Kako spavate? 

Mame i tate, jesu li dani isprekidanog sna iza vas ili vas vaši najmlađi članovi još uvijek bude? Što god da je slučaj, svoje minute sna učinite značajnim uz udoban madrac.

Bonjour_mame_shopping_vodic-01


Dodatak prehrani 

Vitamini, minerali, vlakna... Kada želimo da mališani imaju redovne obroke, može biti veoma izazovno objasniti im zašto je neophodno da konzumiraju sve što im dajemo kako bismo im pomogli u razvoju. Stoga ne iznenađuje zašto mnoge mame biraju upravo GE KIDS kao dodatak zdravoj prehrani, a među omiljenim je i mališanima.

Bonjour_mame_shopping_vodic-02b 

Motoričke sposobnosti 

Kroz nekoliko članaka koje smo i ranije kreirali za roditelje, osvrnuli smo se na važnost razvijanja motoričkih sposobnosti. Igračke koje biramo u svakodnevici igraju veliku ulogu. Kroz igru djeca mogu naučiti i zapamtiti mnogo toga, a odabir odgovarajućih slagalica, oblika i setova će olakšati ovaj proces učenja i razvijanja motorike. 

Bonjour_mame_shopping_vodic-12 

Sigurno za osjetljivu kožu 

Znamo da su mokre pelene jedan od najvećih izazova i za vas i za bebu te smo mislili i na to kako olakšati ovaj proces. Premium Cotton pelene su nježne i sigurne za osjetljivu kožu beba te ne morate brinuti o iritacijama bebine kože.

Bonjour_mame_shopping_vodic-07Prilikom njege bebine kože ne zaboravljamo ni na važnost korištenja proizvoda koji odgovaraju nježnoj koži. 

Nešto za mamu

Prvi dani nakon porođaja sigurno su među najizazovnijim u životu. Koliko god nose lijepoga sa sobom neizbježno je da će trebati i malo vremena da se naviknete na sve promjene u svojoj rutini, ali i svom tijelu. 

Bonjour_mame_shopping_vodic-03

Bonjour_mame_shopping_vodic-04

Bonjour_mame_shopping_vodic-05


Sezona putovanja je tu 

Tu je i briga kako putovanje olakšati najmlađim članovima porodice tako da i oni uživaju u istraživanju novog okruženja. Imamo prijedlog!Čistoća u svakom trenutku i bilo gdje 

Čista voda, sredstva za njegu i kremice nažalost nisu uvijek pri ruci. Kako ne biste mislile o previše proizvoda i sa sobom uvijek nosile veliku torbu punu stvari koje vam možda neće ni zatrebati u toku dana, u svoju rutinu brige o djeci dodajte vlažne maramice prilagođene koži beba.

Bonjour_mame_shopping_vodic-06


Mame, do narednog puta - veseli nas znati da smo barem malo olakšali vaše svakodnevne rituale.

* * *
Naslovna fotografija: @mariakragmann

Povezani članci

Najpopularniji članci