Vizažistica Bobbi Brown predstavila novi brend prirodne dekorativne kozmetike i da, izgleda sjajno. Donosimo detalje.

MAKEUP
20.11.2020.

Bobbi Brown je 1991. godine pokrenula revoluciju u svijetu ljepote kada je predstavila beauty liniju koja fokus stavlja na prirodnu ljepotu žene što je bilo u suprotnosti sa tadašnjim trendom intezivnijeg makeupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri godine kasnije tvrtka Estée Lauder preuzela je Bobbi Brown Cosmetics potičući brend na globalni uspjeh. 2016. godine je Brown odlučila napustiti svoju tvrtku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bobbi Brown

Foto: jonesroadbeauty.com

Ove godine Bobbi Brown se vraća novoj revoluciji ljepote s inovativnom linijom makeupa Jones Road. Brown je kombinirala svoju stručnost vizažistice kako bi razvila beauty liniju koja nudi vrhunske performane i može se naručiti samo putem interneta.Na web stranici saznali smo da je brend osnovan sa filozofijom da svijetu nije potrebno više proizvoda za uljepšavanje, već su potrebni bolji proizvodi za uljepšavanje - čiste, strateške, visokokvalitetne formulacije koje djeluju na svaki tip kože i tonusa i koje su jednostavne za upotrebu kao i savladavanje tehnika nanošenja. Dizajnirani za upotrebu na više načina, na više mjesta, sa kombiniranim i nadogradivim nijansama, miracle balm, maskara, sjajilo za usne, sjene za oči samo su neki od proizvoda koji su pronašli mjesto u novoj kolekciji.

Foto: @jonesroadbeauty

Jones Road brend poziva dame na DIY kreativnost koja je zavladala beauty svijetom. Bobbi je u intervju razgovoru sa Forbes navela da je cilj ovih proizvoda lako prilagođavanje svakoj dami kako bi stvorile izgled koji želi, odnosno kako bi se svaka dama autentično osjećala kao ona.

Unatoč pandemiji, Brown je pokrenula brend i čini se da je ovo idealno vrijeme za prezentovanja brenda koji se fokusira na naglašavanje prirodne ljepote. Naime, ovo je brend koji se oslanja na #feelgood vibracije, a ne samo na tome da čini da izgledamo bolje. U biti dame ne žele biti pretjerano našminkane kod kuće, one samo žele izgledati malo bolje i osjećati se sjajno, prokomentirala je Bobbi u intervju razgovoru za Forbes.

***

Naslovna fotografija: justbobbi.com
Tekst: Ilda Lihić-Isović

MAKEUP , 20.11.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

justbobbi.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno