Bonjour.insider: Valentino naočale su dostupne i u BiH. Evo gdje po vaš savršen model. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Bonjour.insider: Valentino naočale su dostupne i u BiH. Evo gdje po vaš savršen model.

Tekst:

Emina Smaka

MODNE VIJESTI
11.5.2023.

Maison Valentino je luksuzna modna kuća osnovana još 1960. godine, a od tada je na samom vrhu modne mape.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S razvojem odjevnih kolekcija, Valentino je kroz godine predstavljao i kolekcije modnih dodataka. Među njima, zaljubljenice u stil su se posebno vezale za autentične modele sunčanih naočala. S obzirom da Maison Valentino predstavlja i haute couture kolekcije ne iznenađuje da modne insajderice žude za komadima ove kuće. Valentino naočale su savršen modni dodatak ako ste u potrazi za kvalitetnim dizajnerskim komadom za vašu kolekciju. 

 Kao i uvijek, kada je riječ o priznatim i posebnim brendovima, Valentino kolekcija naočala je dostupna samo u odabranim Valentino buticima, online dućanu te ekskluzivnim prodavačima diljem svijeta. Ono što će vas sigurno obradovati jeste i činjenica da ćete ovu kolekciju pronaći i u BiH. Tačnije, ekskluzivno u INOMA Concept Store u SCC-u, a kolekciju možete pogledati i na njihovoj stranici. Stoga ne tratite vrijeme i što prije osigurajte svoj primjerak. 

 

 

Nova kolekcija naočala Valentino Eyewear SS23


Maison Valentino je lansirao novu kolekciju Valentino Eyewear SS23. Izrada i inženjering japanskih radionica, s majstorstvom švicarskog Akoni dizajna, izraženi su u 6 novih stilova sunčanih naočala u čak 21 boji. Nova generacija naočala je 100% proizvedena u najboljoj radionici u Japanu, koristeći najvišu kvalitetu materijala i tehnika.

 Novi stilovi koje su proizveli vrhunski majstori prenose ikonične kodove Maison de Couture kao što su Valentino Rockstud i VLogo dizajn. Svaki stil kreiran je korištenjem samo najfinijih materijala kombinacijom tradicionalnih i najsuvremenijih tehnologija. Nova kolekcija naočala SS23 inspirisana je kolekcijom Unboxing Valentino. Široka paleta boja koja uključuje korištenje monokromatskih boja i poznate Valentino Pink PP boje. 
 

Predstavljanje nove Valentino Eyewear SS23 kolekcije 


Predstavljanje ove kolekcije se održalo jučer na druženju s ovlaštenim predstavnicima Akoni Group S.A. - Vanie Vela i Natalije Vojković. Tako smo imali priliku ekskluzivno uvidjeti čar dizajna vrhunske modne kuće Valentino, saznati više detalja te i sami isprobati najnovije modele naočala.

 

Vania Vela i Natalija Vojković
 

Od pregršt kvalitetnih, klasičnih i trendy modela naš odabir je pao na V Gold–Cut I. Model koji ujedno oslikava klasiku, ali s elementima modernog. Blago zakrivljen model koji suptilno prelazi u 'mačkasti' je ono što nas osvojilo. Da, kombinacija crne i zlatne je prosto savršen spoj. 
 

Emina Smaka, novinarka Bonjour.ba 

 


 

Valentino naočale 'V Gold-Cut I'

Istaknuti dodatak na modnoj reviji 'V Gold-Cut I' simbol je misije Maison-a da ponovno označi svoje ikonske dizajnerske elemente. Usklađujući oštre geometrijske linije sa snažnim ženstvenim senzibilitetom i retro mačkastim oblikom iz 50-ih koji je ponovno osmišljen za današnju Valentino ženu, 'V Gold–Cut I' neumoljivo živi na raskrižju gdje se sudaraju punk i buržoaski stilovi.

 

INOMA 1.396,00 KMValentino naočale 'V Gold-Cut II'

Još jedan favorit na modnim pistama 'V Gold-Cut II' je retro inspiriran mačkasti oblik iz 50-ih, rekonstruiran za današnju suvremenost, s oštrim geometrijskim linijama s neočekivanom senzualnošću. Sunčane leće visokog kontrasta štite vaše oči i pružaju hladovinu privatnosti.INOMA 1.396,00 KMValentino naočale 'V-Glassliner'

Retro-inspiriran mačkasti stil s izrazito modernim prizvukom i oštrom rock 'n' roll dušom, 'V-Glassliner' odaje počast neupitnoj snazi glamurozne šminke dok nježno lebdi vašim licem poput nježno oslikanog pera. Ženstven, inovativan i posve nezaboravan, 'V-Glassliner' je nezaobilazan dodatak vašoj garderobi.

 


 

Valentino naočale 'V-Hexagon'

Moderan u dizajnu, ali klasičan u stilu, 'V-Hexagon' je unisex model koji predstavlja predimenzionirane 80-e u susretu s budućnošću nadahnutim geometrijskim avijatičarskim oblikom s niskim baznim zakrivljenim retro lećama.


INOMA 1.232,00 KMValentino naočale 'V-Romask'

Odajući počast bezvremenskom gradu Rimu, 'V-Romask' je futuristička reinterpretacija ikoničnih velikih sunčanih naočala u stilu štita. Ovijajući vaše lice poput elegantne maske, V-Romask otkriva razigrani i neočekivani dašak urbanog stila kroz svoje izrazito haute couture nasljeđe.

 

* * * 
Fotografije: Marko Jovančić za Bonjour.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci