Volite statement ruževe, sjaj i šarenilo? Onda će vas oduševiti novogodišnja MAC kolekcija - Bonjour.ba - bh.lifestyle m...

Volite statement ruževe, sjaj i šarenilo? Onda će vas oduševiti novogodišnja MAC kolekcija

Tekst:

Promotivni članak

MAKEUP
8.11.2021.

Nova praznična kolekcija proizvoda i setova i ove godine je stigla u MAC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hypnotizing Holiday kolekcija ima hipnotizirajuće dobra pakiranja sa mnoštvom omiljenih bestsellera, ali i nikad viđenih proizvoda.

Uz to su i neizostavni setovi kojima možete obradovati sebe, ali i drage osobe.

U novoj kolekciji možete pronaći ruževe i sjajila, sjenila, olovke za oči kao i trepavice, a ako ste ljubiteljica setova, također za vas MAC ima ponudu sa čak 18 različitih poklon setova.

Manje otpada, više čarolije je ovogodišnji moto kampanje gdje MAC dijeli predanost okolišu stoga su pakiranja za blagdansku kolekciju napravljena imajući u vidu održivost i smanjivanje plastičnog otpada.

Eliminirali su plastične komponente u blagdanskoj kolekciji, što je ekvivalent 500.000 plastičnih boca vode.

Također, više od polovice kompaktnih proizvoda u blagdanskoj kolekciji dizajnirano je za ponovno korištenje, a i ove blagdanske sezone kolekcija dolaze u papirnim kutijama koje se mogu reciklirati.

Kao i do sada možete vratite svoje čiste, prazne M·A·C ambalaže u njihova prodajna mjesta u Zagrebu i Splitu u sklopu Back-To-M·A·C programa kako biste zajedno staroj plastici dali drugi život.

Što ne može biti reciklirano, pretvara se u energiju - navode iz MAC-a.

Kao i svake godine, potražite fantastičnu Holiday kolekciju i poklon setove u MAC prodajnim mjestima u Sarajevu (BBI Centar) i Inoma Parfimerija Banja Luka (Delta Planet shopping centar).

***

Naslovna fotografija: Promo
Tekst: Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno