LYKKE: Nova knjiga Meika Wikinga koja otkriva što je potrebno za sretan život

BONJOUR.CLUB
18.2.2018.

Obzirom da je Danska prije dvije godine proglašena zemljom s najsretnijim ljudima na svijetu, ne čudi što su upravo Danci odlična inspiracija kada je u pitanju učenje o ljepoti življenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući bestselleru 'Hygge - danski recept za sretan život' izvršnog direktora u Institutu za istraživanje sreće u Kopenhagenu, Meiku Wikingu, naučili smo koji je to danski recept za ispunjenu svakodnevnicu. U svojoj novoj knjizi Meik je kroz razgovor s ljudima iz cijelog svijeta pokušao dokučiti različita poimanja sreće, ali i njezine glavne odrednice. Prikupivši podatke, iskustva i savjete ljudi iz najsretnijih kutaka svijeta otkriva nam kako provoditi dragocjeno vrijeme, kako se odnositi prema susjedima ili kako spraviti večeru. I naposljetku, kako cijeniti i prikupiti nezaboravne uspomene, a ne materijalne stvari, te kako običnom šetnjom podići raspoloženje!

 

lykke

Time, njegova priča o 'lykke' (riječ koja na danskom označava sreću), postaje ključ za vrata koja vode do kvalitetne svakodnevnice. Ova knjiga će sigurno biti sjajno društvo vašoj kućnoj biblioteci.

lykke1

 

 

BONJOUR.CLUB , 18.2.2018.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

My Lifestyle Memoir

Podijeli:

Posljednje objavljeno