Ova moderna kuća za odmor donosi idilično okruženje divlje prirode - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ova moderna kuća za odmor donosi idilično okruženje divlje prirode

Tekst:

Arijana Bošnjak

PUTOVANJA
1.11.2023.

Znate one scene iz filmova u kojima u prvom kadru vidite veliku, modernu vilu smještenu u okrilje visokih borova, a zatim se zamislite kako bi bilo dobro na par dana otići negdje gdje vas okružuje čista priroda i gdje ćete u trenu „napuniti baterije“?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada smo vidjeli kuću za odmor Casa Nube (koja se krije u Hlevcima, na nekoliko sati udaljenosti), sami smo zamislili upravo takav scenarij, gdje okruženi šumom, u modernom interijeru ispijamo omiljenu jutarnju kavu s pogledom na prirodu koja odmara oči i daje energiju.

 Iz vile se pruža pogled na divlju prirodu Gorskog Kotara, kroz velike staklene portale koji sav raskoš jesenskih tonova unose u interijer. Preko dana ćete moći uživati u pogledu na bazen, a preko noći na crno nebo obasjano zvijezdama koje se na ovom mjestu posebno dobro vide, zahvaljujući tome što niste okruženi svjetlima grada.

Kombinacija drva koje daje poseban osjećaj topline i mnoštva staklenih  površina koje unose dozu luksuza, idealan su spoj zbog kojeg ćete tu poželjeti ostati skriveni iz sezone u sezonu, prateći očaravajuće izmjene godišnjih doba.

 Sada predlažemo da spakirate omiljene loungewear komade i knjigu koja već dugo čeka da dođe u vaše ruke i uputite se prema novoj avanturi. S obzirom na popularnost ove kuće za odmor, predlažemo da što prije rezervirate svoj termin.


Do tada uživajte u virtualnom putovanju kroz fotografije

 

* * *
Naslovna fotografija: @casa_nube

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno