Vjenčanje u masliniku ispod narančinog drveta zvuči sanjivo. Upravo je takvo vjenčanje imala Lucy. - Bonjour.ba - bh.lif...

Vjenčanje u masliniku ispod narančinog drveta zvuči sanjivo. Upravo je takvo vjenčanje imala Lucy.

Tekst:

Emina Smaka

VJENČANJA
7.7.2022.

Lucy i Ruaraidh su se vjenčali u Grčkoj na otoku Andros, godinu dana nakon što su se oboje zaljubili u ovu lokaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Lucy Williams je digitalna kreatorka i konzultantkinja za brendove koju pratimo na društvenim mrežama kada god nam treba doza inspiracije za kreiranje lookova, stiliziranje nakita ili uređenje doma. Sa Ruaraidhom je prije 6 sedmica imala i građansko vjenčanje, a 08.06. su se vjenčali u Grčkoj na prekrasnoj lokaciji. Svadbena večera je priređena u masliniku ispod narančinog drveta, dok su stolovi bili ukrašeni stolnjacima sa žuto – bijelim prugama i jednostavnim cvijećem koje je na poseban način pridodalo magičnosti ove večeri, a u pitanju su tratinčice.

 Lucy je za Vogue otkrila i kako su došli na ideju za ovu lokaciju. ,,Pijuckajući domaće vino u malom pansionu u kojem smo odsjeli izvan Chore, upitala sam vlasnicu - Nelly, da li je ikada ovdje organizovano vjenčanje? - Ne… ali znam tačno kako bismo to mogli da uradimo, odgovorila je sa sjajem u očima."
Te su tako godinu dana poslije u društvu 100 najbližih gostiju proslavili svoje vjenčanje. 

 Lucy je nosila Daniell Frankel haljinu za koju kaže: “Sviđa mi se sloj tila preko cijele haljine i jednostavnost cijelog dizajna– osjećala se kao Grkinja, a da sve nije izgledalo previše tematski.''
S čim se u potpunosti moramo složiti. Kombinaciju je upotpunila Jimmy Choo cipelama, a u ruci je nosila bidermajer od tratinčica. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @lucywilliams02
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno