L'Oreal Paris na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala: Glamurozna izdanja gostiju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

L'Oreal Paris na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala: Glamurozna izdanja gostiju

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
18.8.2023.

Kada brendovi sebi zadaju visoke ciljeve i zadatke, od istih i očekujemo, ali i dobijemo mnogo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jedan od beauty brendova koji se posebno istaknuo na tom putu svakako je L'Oreal Paris. Također je brend koji je filmski partner već 26 godina, a pored podrške koje su pružili i filmskom festivalu u Cannesu, ove godine se vratio i u Sarajevo kao službeni makeup partner. Kažu za sebe da su mnogo više od makeup brenda, a njihov cilj osnaživanja žena kako kroz proizvode koje predstavljaju, tako i kroz mnoštvo inicijativa potvrđuje upravo to. 

Kroz Sarajevo Film Festival predstavili su beauty inovacije i trendove, ali i promovirali talent, raznolikost i slobodu izražavanja.
Njihov tim profesionalaca je zadužen za nezaboravna beauty izdanja gostiju i sudionika Festivala, čime su potvrdili svoj status u oblasti ljepote, inovacije i glamura.  
Sinoć je ljetna noć u Sarajevu upotpunjena elegantnim L'Oreal događajem koji je Festivalu dao dodatnu magičnu, ali i glamuroznu notu.
Event je ovo koji će se pamtiti po najzanimljivijim festivalskim izdanjima koji su odgovorili na elegant dresscode.
 I naše je uredništvo posjetilo sada već tradicionalni L'Oreal Paris događaj u sklopu Sarajevo Film Festivala tik do crvenog tepiha. Uživali smo u profinjenom ambijentu, zdravicama brendu, druženju s bliskim ljudima, ali i stilskim izdanjima gostiju koja će zasigurno obilježiti modu Festivala ove godine

Duge haljine, all black izdanja, Barbie look, šljokičasta izdanja - You name it! Gosti su u Sarajevu sinoć odgovorili na modni zadatak i postavili ljestvicu više za sva naredna dešavanja. 

 

Emina Smaka, Ana Ćavar, Dijana Ćavar 

Dijana Ćavar, Ana Ćavar i Hana Vuković

 

Sve nas je pozdravila simpatična i energična Ida Prester u roza izdanju, a njena energija je upravo boost potreban za početak nezaboravne večeri. Neobični duo DJ-a i saksofona je bio zaslužan za micanje kukova uz prepoznatljive hitove. 

 

Ida Prester Dobrodošlicu su nam zaželjeli i predstavnici L'Oreala, Sebastien Aubert, general Manager CPD Adria-Balkan, kao i Emir Smailbegović, commercial director rep. office BiH, koji su nadodali da L’Oréal Paris potiče žene da iskažu svoju unikatnost i da dozu glamura uvijek možemo nositi sa sobom, bez obzira gdje se nalazimo.

 

Sebastien Aubert

Emir SmailbegovićUz gourmet zalogajčiće koji izgledaju kao mini art djela, čašu hladnog pića nastavili smo druženje u noć. No, prije svega smo kreirali nezaboravne fotke ispred Photo walla, ali i kroz prepoznatljive L'Oreal kutke

 


 

Glamurozna izdanja s gala događaja L'Oreal Paris 

 

 

 

Zavirite s nama na event kroz fotografije u nastavku 


* * * 
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci