Rekreirali smo 2 looka Kelly Rutherford, poznatije kao mama Serene van der Woodsen - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Rekreirali smo 2 looka Kelly Rutherford, poznatije kao mama Serene van der Woodsen

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
17.11.2023.

Glumicu i poduzetnicu Kelly Rutherford najbolje znamo po ulozi Lily iz serije Gossip Girl, gdje glumi majku Serene Wan der Woodsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Uvijek otmjena i profinjena, s istančanim osjećajem za ukus, kroz seriju je mnogima bila velika modna inspiracija. Jednako toliko nastavlja inspirirati i u stvarnom životu, a na Instagram profilu redovno prenosi svoje outfite, koje objavljuje u harmoničnoj kombinaciji s motivacijskim citatima.

 Njen stil odiše klasičnom estetikom koju prožimaju eklektični i unikatni statement komadi i upravo taj spoj je osnova njenih zimskih kombinacija. Kroz svoje objave nas uči kako začiniti zimski look unikatnim kaputima i slojevitim odijevanjem što na njoj izgleda uvijek tako chic, ali effortless.

 Čak i njene bazične kombinacije poput sive haljine koja vlada ovom sezonom ili klasičnog crnog kaputa uz bijelu T-shirt majicu, jeans i mokasinke, odišu nekim bezvremenskom šarmom koji se ne može pronaći na policama dućana – recimo da je stvar u stavu.

 Dakle, prije svega, nonšalantan stav, pozitivna energija i samouvjerenost, a zatim pomno probrani, bezvremenski komadi.

Inspirirani njenim lookovima u ovim hladnim danima, složili smo 2 outfita od kojih jedan možete nositi u poslovnom, ali i u manje formalnom okruženju, dok će drugi biti idealan za tmurne kišne dane.


Look 1

Kombinacija spremna za kišne dane uz jednostavan all black outfit upotpunjen oversized kaputom u maslinasto zelenoj boji. Možemo samo reći da će vas ovakav look vjerojatno uspjeti natjerati da i po najvećoj kiši rado idete van.

 Evo što kupiti
Look 2

Kombinacija u kojoj pažnju krade spoj različitih tekstura, uzoraka i boja. Ne trebate imati identične komade, samo se poigrajte kombiniranjem boja i tekstura i dobit ćete unikatan look koji zadržava profinjenost i s lakoćom prati poslovni kodeks odijevanja.

 Evo što kupiti


 

* * *
Naslovna fotografija: @kellyrutherford

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno