"Mala" siva haljina je it komad sezone! Donosimo 5 favorita. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

"Mala" siva haljina je it komad sezone! Donosimo 5 favorita.

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
11.11.2023.

Grey is the new black! Siva je ove jeseni zaista odlučila postati vladarica sezone i kao najveći klasik zamijeniti bezvremensku crnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jednako neutralna, ali tako neodoljiva da ju svi rado kombiniraju s omiljenim bojama ili se jednostavno odluče za potpuno sivi outfit. Ako su i vaše društvene mreže preplavile modne insajderice s upečatljivim sivim komadima, bit će vam jasno o čemu govorimo.

Iako baš sve u sivoj nijansi izgleda tako effortless i chic, nas su posebno osvojile haljine. „Mala“ siva haljina zrači bezvremenskim šarmom i izrazito karakternom pričom pa ne čudi što vidimo sve više celebrity zvijezda i modnih influencerica kako svoju predanost poklanjaju upravo ovakvim modelima.

 High street brendovi su, kao i uvijek, ispratili što se događa na modnoj i street style sceni i u svoje kolekcije uvrstili mnoštvo sivih haljina. U toj raznovrsnoj ponudi mi smo izabrali 5 favorita, od ukrojenih, poslovnih klasika, do pletenih haljina s kojima je prvi fokus na udobnosti, a zatim i na unikatnom stilskom izričaju.


Ovo je naših 5 favorita


* * *
Naslovna fotografija: @rosiehw

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno