Lily Collins se vjenčala ovog vikenda, otkrivamo sve detalje o bajkovitoj vjenčanici koju je nosila! - BONJOUR.ba - bh.l...

Lily Collins se vjenčala ovog vikenda, otkrivamo sve detalje o bajkovitoj vjenčanici koju je nosila!

MODNE VIJESTI
8.9.2021.

Zvijezda brojnih filmova i popularne serije 'Emily in Paris' ovog vikenda udala se za svog zaručnika i filmskog redatelja Charliea McDowella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihovo vjenčanje okruženo prirodom u Coloradu održano je u tajnosti i nakon što su oboje podijelili fotografije na Instagramu gdje otkrivaju romantične i dirljive trenutke sa vjenčanja, raznježili su sve svoje pratitelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, mnogi su se i zaljubili u vjenčanicu koju je birala Lily za svoj posebni dan. Riječ je o Ralph Lauren haljini s ovratnikom izrađenoj od delikatne, raskošne čipke koja prati liniju tijela i koja je obogaćena dugim šlepom. Uz haljinu, Lily je birala i veo s kapuljačom koji je cijeloj priči dao sanjivu i istovremeno odvažnu notu koja je upotpunila ovaj neodoljiv, ali itekako moderan look.

Romantično vjenčanje zaokružile su i ove neodoljive fotografije u prirodi resorta Dunton Hot Springs koje potpisuje Cedar&Pines photography.

***

Naslovna fotografija: Cedar&Pines photography
Tekst: Marija Perić

 

MODNE VIJESTI , 8.9.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

Cedar&Pines photography

Podijeli:

Posljednje objavljeno