Elegantno i trendy: Ova 3 bridal izdanja odabrala je Lele Pons za svoje vjenčanje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Elegantno i trendy: Ova 3 bridal izdanja odabrala je Lele Pons za svoje vjenčanje

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
8.3.2023.

Influencerica i glumica Eleonora Pons Maronese, poznatija pod nadimkom Lele Pons, početkom mjeseca vjenčala se na bajkovitoj lokaciji u Gvajani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Lele je na svojim društvenim mrežama podijelila detalje s romantične ceremonije koja se odvijala na sjevernoj obali Latinske Amerike te otkrila da je nosila tri upečatljive vjenčanice. 

Za obred vjenčanja Eleonora se odlučila za raskošnu haljinu libanonskog modnog dizajnera Zuhaira Murada. Vjenčanica srcolikog izreza obogaćena je upečatljivim rukavima koji su dali poseban začin njezinom bridal izdanju. Naglasak je stavljen na struk, a haljinu su dodatno učinili zanimljivom šljokičasti i zrcalni detalji. Cijeli look zaokružila je elegantnom pundžom, glamuroznim makeup izdanjem, ali i decentnim nakitom. 

 Za večernje izdanje ova šarmantna dama izabrala je mini haljinu jednostavnog kroja i dubokog izreza te upečatljivu maxi haljinu koja ističe siluetu. Dodatnu dozu romantike ovim bridal izdanjima dao je dojmljivi obruč za kosu koji je krio mnoštvo kristalnih i blještavih detalja.

Više fotografija kao i cijela izdanja ove mladenke donosimo u nastavku.

 

* * *
Naslovna fotografija: @lelepons 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno