Imamo najkreativnije DIY ideje za pakiranje poklona koji slavi jednostavnost, ljepotu i radost - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Imamo najkreativnije DIY ideje za pakiranje poklona koji slavi jednostavnost, ljepotu i radost

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

BEAUTY SAVJETI
22.12.2021.

Ovo je period godine kada se dodatno prisjećamo svih onih lijepih trenutaka u godini te slavimo život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Radimo to u društvu svih sjajnih dama i muškarca u našoj blizini koji su kreirali život kakav vole te nas iznova motivirali da kreiramo svoj put ka sreći.
Naše druženje i kreiranje uspomena u ovom blagdanskom periodu redovito upotpunimo i pomno biranim, pažljivim gestama te poklonima.
Iznova smo i u potrazi za novim idejama za poklonima, ali i kako upakirati iste poput stručnjaka. 

Kao univerzalni poklon koji krade simpatije, nameće se miris. Vrijeme i trud koje ulažemo u izbor onog savršenog, nerijetko nas vodi do bestsellera koji kradu simpatije svojim mirisnim kompozicijama, ali i jednostavnim dizajnom. 

 


KREATIVNE DIY IDEJE ZA PAKIRANJE POKLONA


Iako se na prvu samo pakiranje poklona čini jednako zadatku iz kvantne fizike, uz par trikova koje smo i sami isprobali, možete upakirati vaš dar na elegantan i upečatljiv način. 


 

Postoje pokloni koji su već svojim pakiranjem ukras za sebe. Jedan od njih upravo je luksuzni Lancôme miris La Vie Est Belle koji svojom porukom poručuje da je život lijep, a sam dizajn slavi eleganciju i profinjenost. Dovoljno je da na njegovo pakiranje dodate tek decentnu mašnu i imate poklon koji osvaja na prvi pogled. 
Stvoren je za ženu koja živi u svojoj najboljoj sadašnjosti. 

 

 


Naredni korak koji oduševljava upravo su note mirisa koje slave ženstvenost, a koje uslijede nakon što dama koju darivate otpakira svoj poklone. Gornje note ovog mirisa čine crna ribizla i kruška; srednje note La Vie Est Belle čine Pallida iris, cvijet narandže i jasmin Sambac. Baza je sačinjena od esencija pačulija.

 


Drugi, jednako popularan i jednako jednostavan način, odabir je ukrasnog papira s blagdanskim motivima koji dodatno možete obogatiti i mašnom. 
Za početak, izrežite ukrasni papir. Neka površina izrezanog djela bude dvostruko veća od veličine poklona koji umatate u papir.

Poklon na papir stavite tako da prednja strana poklona bude okrenuta prema dolje, prema papiru. Poklon smjestite vodoravno na sredinu papira. Presavijte jednu dužu stranu papira prema sredini poklona i zalijepite ga ljepilom. Drugu stranu papira prebacite preko cijele površine poklona. Pri kraju presavijte mali dio papira i zalijepite tik uz rub poklona.
Papir s preostale dvije strane također presavijte prema unutra, te zalijepite ljepilom. Dodajte i mašnu te imate savršeno upakiran blagdanski poklon.  


 

Osim mašne, možete dodati i svježe cvijeće ili simpa poruku. 


 

Uz to, kompletan projekt možete podići na razinu više te ukrasti simpatije nešto drugačije upakiranim poklonom koji krije i male džepove za dodatne dekoracije.
Sve što vam treba upravo je papir, lijepilo i malo strpljenja, a kompletan tutorijal možete pogledati i klikom ovdje

 

 

Još preostaje da uživate u blagdanskoj čaroliji, ljepoti darivanja te osjećaju zajedništva koji se već osjeti u zraku.
Sretni blagdani! 

***

U našem darivanju na Facebooku imali ste priliku i osvojiti  Lancôme ženski miris La Vie Est Belle. Nagradna igra je završena, a sretna dobitnica je Tijana Pljevančić, čestitamo! Zamolit ćemo da nam se javite u inbox sa osobnim podacima.

***
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci