Jedan sasvim neobičan parfem koji se ovog ljeta nalazi u torbicama žena koje slave uspjeh - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

Jedan sasvim neobičan parfem koji se ovog ljeta nalazi u torbicama žena koje slave uspjeh

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
31.8.2021.

Miris je najosobniji pečat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapljice omiljenog parfema na našoj koži razvijaju aromu po kojoj postajemo prepoznatljivi. On nam daje i boost od ranog jutra, ali i budi najljepše emocije i uspomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakoj ženi nalazi se idôl u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Upravo je treće poglavlje mirisa Idôle inspirirano tim osjećajem uvjerenja.
Nadahnut je ženskom snagom i međusobnom podrškom, a kreirale su ga tri ženeShyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec.

Kako je Lancôme Idôle Aura našao put do torbica žena diljem svijeta?

Lancôme, u suštini, simbolizira francuski dodir sa ženskom ljepotom.
Njihova filozofija donosi spoj moderne tehnologije, luksuznih tekstura i senzualnih mirisa uz koje se svaka žena osjeća osnaženo, jedinstveno i chic.

Više nego ikada ranije, vodimo brigu o svijetu sutrašnjice, a parfem Idôle Aura prati ekološki prihvatljiv pristup zajednici i daje joj potporu. Pomičući granice, koristi samo prirodne sastojke koji su dio L'Orealovog programa solidarnosti.
On za cilj ima razviti opskrbu održivih sastojaka koji podržava etničke radne uvjete i očuvanju lokalnih eko sustava.

Jedna od omiljenijih nota u svijetu parfema upravo je ruža.
Njen klasičan oblik i opojan miris spada među prepoznatljive note na svijetu. Izdržala je test vremena, a uz to smatra se i simbolom ljubavi i ženstvenosti.
Upravo ruža uz solni cvijet čini gornje note ovog parfema koji je istovremeno senzualan i ženstven.
Berba ružinih latica odvija se ručno na polju Isparte u ranim jutarnjim satima kako sunce ne bi utjecalo na njihov nježni miris, ali i kako bi se zadržala svježina i esencija.

Savršeno evocira osjećaj gole kože zagrijane zrakama zalazećeg sunca, dok pjenušavi bergamot i bujne note kruške pojačavaju ovaj nalet svježine.

Upravo zato idealan je početak užurbanog jutra koji se sastoji od poduže to-do liste.
Njegove mirisne note dodatno će vas potaknuti da kreirate život kakav volite, a jedan pogled na bočicu inspirirat će vas da i druge žene motivirate da učine isto.

Ovaj parfem bit će i posljednji korak u kombiniranju vaše male crne haljine za izlazak s prijateljicama ili statement odijelo koje ćete stilizirati uz omiljeni ruž.

Dok ga budete nosili, svi će vas pitati koji ste parfem birali, a vi ćete s osmijehom na licu ispričati priču o Idôle Aura koji motivira žene iz različitih sfera da zajednički kreiraju novu i ljepšu svakodnevicu.

Potražite ga već sutra u susjednoj parfumeriji i pridružite se pokretu žena koje slave uspjehe drugih žena.

***
Foto: Sanela Babić za Bonjour.ba
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci