Lampe za dom po mjeri svakog putoholičara 

INTERIJERI
13.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponekad je potrebno tako malo da bi naš dom dobio svježi prizvuk -  cvijeće iz maminog vrta, nova udobna posteljina, mekani jastuk ili suvenir s putovanja. Ovo su samo neki od detalja koji imaju moć u potpunosti transformirati prostor te mu dati osobnu i toplu notu. 

Artikl koji istovremeno spaja našu strast prema istraživanju novih mjesta, kultura i običaja te kreira romantičnu atmosferu u prostoru kada to god poželimo je lampa u obliku globusa. Ona ima praktičnu i estetski važnu ulogu. Lijepo će se uklopiti u baš svaki stil uređenja i kreirati poseban ugođaj u domu.  


Lampa u obliku globusa će biti simpatičan ukras na komodi koji će vam iznova mamiti osmijeh na lice i motivirati da na kraju radnog dana istražujete nove gradove koje ćete tek dodati na svoju 'bucket' listu.
Ove lampe možete pronaći online u sklopu dućana poput etsy.com, u trgovinama koje prodaju namještaj i ukrase za dom ili se odvažite na DIY projekt jednostavno prateći ovaj tutorijal.

Popularni su i lusteri u obliku globusa koji stvaraju ugodnu atmosferu u blagovaonici i kreiraju idealno mjesto za druženje i opuštanje.

Neodoljivi su, zar ne?


 

INTERIJERI , 13.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno