Lampe za dom po mjeri svakog putoholičara 

INTERIJERI
13.6.2019.

Ponekad je potrebno tako malo da bi naš dom dobio svježi prizvuk -  cvijeće iz maminog vrta, nova udobna posteljina, mekani jastuk ili suvenir s putovanja. Ovo su samo neki od detalja koji imaju moć u potpunosti transformirati prostor te mu dati osobnu i toplu notu. 

Artikl koji istovremeno spaja našu strast prema istraživanju novih mjesta, kultura i običaja te kreira romantičnu atmosferu u prostoru kada to god poželimo je lampa u obliku globusa. Ona ima praktičnu i estetski važnu ulogu. Lijepo će se uklopiti u baš svaki stil uređenja i kreirati poseban ugođaj u domu.  


Lampa u obliku globusa će biti simpatičan ukras na komodi koji će vam iznova mamiti osmijeh na lice i motivirati da na kraju radnog dana istražujete nove gradove koje ćete tek dodati na svoju 'bucket' listu.
Ove lampe možete pronaći online u sklopu dućana poput etsy.com, u trgovinama koje prodaju namještaj i ukrase za dom ili se odvažite na DIY projekt jednostavno prateći ovaj tutorijal.

Popularni su i lusteri u obliku globusa koji stvaraju ugodnu atmosferu u blagovaonici i kreiraju idealno mjesto za druženje i opuštanje.

Neodoljivi su, zar ne?


 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno: