Lampe ovog bh.brenda krase dječje sobe diljem regije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Lampe ovog bh.brenda krase dječje sobe diljem regije

Tekst:

Bonjour.ba

MAME RULZ
28.10.2019.

„Vjerujemo u proizvode koji zadovoljavaju visoke zahtjeve za dizajn i održivost, dizajn koji će trajati vaš cijeli životni vijek ili koji će se čak prenositi s koljena na koljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujemo u proizvode koji nisu odraz trenda nego bezvremenskog stila što je i princip na kojima se temelji dizajn Studia Vračo.“ – ovako je kreativna direktorica Studio Vračo opisala nit vodilju ovog brenda u BONJOUR.intervjuu objavljenom prije točno godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I iako Studio Vračo ima sjajne ručno izrađene komade namještaja za dom – od metalnih stalaža do stolova za dnevni boravak, jedan dodatak za dom ukrao je naše simpatije (ali i dama diljem regije). 

Riječ je o lampama u obliku mjeseca koje će unijeti sanjivu notu u svaki prostor. Maštovit su ukras u dječjoj sobi, a lijepo će se uklopiti i u cozy kutak u vašem dnevnom boravku. Osim u obliku polumjeseca, ova lampa dolazi u obliku balona, abecede, zvijezda, srca, kao i oblaka. 

No, koji god motiv da odaberete, jedno je sigurno, osvijetlit će svaki prostor i instant mamiti osmijeh na lice. Sve o ovim lampama saznajte klikom ovdje, a za dodatne smjernice u odabiru idealne lampe, ali i njenom pozicioniranju u sobi, inspirirajte se kroz ove jako tople i šarmantno uređene dječje sobe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That Saturday feeling 🌙 #reallife

A post shared by Vraco (@vraco_premium) on

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno