Ovaj brend kreirali su farmaceuti, koriste isključivo ulja biljnog podrijetla i dostupan je u BiH. Upoznajte BABÉ! - Bon...

Ovaj brend kreirali su farmaceuti, koriste isključivo ulja biljnog podrijetla i dostupan je u BiH. Upoznajte BABÉ!

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAME RULZ
21.10.2021.

U užurbanom dnevnom ritmu, sve više pažnje usmjeravamo na to što jedemo i odijevamo, a posebnu pažnju usmjeravamo na njegu kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz korištenje prirodnih sastojaka, pri odabiru idealnih preparata pazimo i na jednostavnost korištenja, ali i transparentnost brendova kada je u pitanju proizvodnja i pakiranje njihovih proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime želimo da naši beauty rituali budu sastavljeni od proizvoda najvećeg standarda sigurnosti i kvalitete, a brend BABÉ suzit će vam potragu i olakšati izbor.

Naime, BABÉ je španjolski brend dostupan na domaćem tržištu koji brine o zdravlju kože cijele obitelji, a karakterizira ga sigurnost, jednostavnost, učinkovitost, inovativnost, transparentnost, dostupnost i empatija prema potrebama svojih korisnika.

Kako je nastao brend Laboratorios BABÉ i zašto je transparentnost bitna u derma kozmetici?

Laboratorios BABÉ brend je nastao u gradu Valencija, još 1994. godine. 
Od dana nastanka, vlasnici brenda ostali su isti i usmjereni su na apoteke te kreiranje kvalitetnih kozmetičkih proizvoda u suradnji s visokoobrazovanim farmaceutima i kemičarima.  
Zadovoljavaju najstrože standarde u proizvodnji GMP i ISO:9001, a i sami vlasnici su farmaceuti.

Jedan od vlasnika je još kao stažist u majčinoj apoteci radio magistralne pripravke te su ljudi vremenom postali zainteresirani za njegove kreme. Hvalili su ih i pitali kako se zovu, no one tada nisu imale nikakav zaštićeni naziv.
Odgovor je bio: ˝No lo so, pero VaBe.˝, što u prijevodu znači: ˝Ne znam, ali djeluje.˝
Budući da se u lokalnom dijalektu slovo B na početku riječi izgovara tako da zvuči kao ˝V˝ - brend je dobio ime BABÉ (=VaBe) što bi u konačnici značilo – "dobro je, djeluje".

Njihova tvornica u predgrađu Valencije se prostire na 40.000m2 (2. je po veličini u Europi).
Kreiraju proizvode bez parabena, bez mineralnih ulja, hipoalergeni su te testirani dermatološki i koriste isključivo ulja biljnog podrijetla.Naime, Laboratorios BABÉ jedini je brend koji potpuno transparentno na svojim proizvodima deklarira pH proizvoda i točan postotak aktivnih sastojaka u proizvodu. Posebnost je i što se njihovi proizvodi izvoze u više od 50 zemalja svijeta, ali svugdje su dostupni isključivo putem apoteka kako bi se osigurala konzultacija sa stručnom osobom.

Kako je njihova Pediatric linija osvojila simpatije mama, ali i pedijatra?

Koža beba je nježna i delikatna te joj je potrebna prilagođena njega. Naime, poznato je da je ona, za razliku od kože odraslih ljudi, tanja, brže gubi vlažnost, brzo upija te gubi vlagu, ali istovremena je podložna iritacijama.
Dodatan izazov su i vanjski uvjeti poput hladnoće ili suhog zraka.
Zato ne iznenađuje što je odabir brojnih mama i tata upravo kozmetika zasnovana na sastojcima biljnog podrijetla. Ovo je ujedno i najviše puta nagrađena linija brenda BABÉ.


Njihova najnagrađivanija linija se svrstava se u tri ciljne grupe: za dnevnu njegu i hidrataciju, za suhu i atopiji sklonu kožu i za njegu specifičnih područja. Svi proizvodi iz linije PEDIATRIC prikladni su od prvih bebinih dana. (0+).

U fokusu su proizvodi za njegu suhe i atopiji sklone kože koje su prepoznali pedijatri diljem svijeta, a neke od njihovih primarnih karakteristika su: obnova kožne barijere, ublažavanje svrbeža i iritacije te dubinska njega.

U liniji su i potpuno jedinstveni proizvodi na našem tržištu - šampon za tjemenicu (za sada smo mogli pronaći samo pjene i kreme) te gel za intimnu higijenu, za kojim je potražnja sve veća.

Koje su linije brenda Laboratorios BABE još dostupne u BiH?

Body je linija za odrasle koja sadrži niz  proizvoda uz koje će vaši mali dnevni beauty rituali dobiti posebniju notu.
Među favoritima žena upravo je njihov 24h roll on deodorant koji ne sadrži alkohol ni aluminij.
Drugi favorit svakako je ulje za kupanje koje jedino na tržištu ne sadrži vodu.
Samim time pogodno je za izuzetno osjetljivu kožu kao i kožu sklonu atopiji. Sadrži cijeli niz biljnih emolijentnih ulja koji daju neodoljiv miris i fantastičnu teksturu.  


Faccial essentials linija je koja će postati dio vaših jutarnjih i večernjih rituala. 
Sadrži proizvode za njegu, hidrataciju i čišćenje lica, od krema za sve tipove kože do miceralne vode i gela za čišćenje lica.

Važno je istaknuti da uskoro stiže i njihova linija Total, kao i da su svi proizvodi brenda pristupačni, a cijene se kreću od 16,00 KM do 39,90 KM. Potražite svoje favorite u apoteci i u razgovoru sa stručnjacima kreirajte za sebe i svoje najmlađe beauty rituale koji donose najbolje od prirode i struke. 

***
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak
Foto: Promo, unsplash.com
  

Povezani članci

Najpopularniji članci