U Kutchi sada možete uživati i u concept baru u kojem ćete se osjećati kao kod kuće! Evo kako izgleda interijer. - Bonjo...

U Kutchi sada možete uživati i u concept baru u kojem ćete se osjećati kao kod kuće! Evo kako izgleda interijer.

Tekst:

Emina Smaka

INTERIJERI
16.11.2021.

Kutcha je concept store u Sarajevu koji pažnju privlači kako zanimljivim interijerom, tako i pažljivo odabranim detaljima, namještajem, ali i toplom i pozitivnom energijom koje mjesto posjeduje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adna, arhitektica i vlasnica ove trgovine, je kreirala ovaj inspirativan i interesantan store prije nekoliko godina, a često u @kutcha_cs uvode i novi sadržaj, što ovo mjesto čini još zanimljivijim. 

Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Pored trgovine, iza Kutche se nalazi i bašta ukrašena grafitima i biljkama za savršeno opuštanje vani, a sada su predstavili i jedan novitet koji se ne viđa često u BiH, a to je concept bar.

Ono što čini ovaj bar posebnim je, pogađate, kreativno uređen interijer! 

Na svom Instagram profilu su objavili fotografije novog prostora, gdje su objasnili da ni jedan komad namještaja nije kupljen, nego se radi o restauracijama starog namještaja.

Pa tako ćete imati priliku da sjedite na Lupina stolicama dizajnera Nike Kralja, te da uživate u tepisima starim 70 godina koje ćete prepoznati iz kuća svojih baka.

Čak ni standardni šank nećete vidjeti u ovom baru, restaurirana stara komoda ukrašena biljkama i pod star 100tinjak godina je jedan od detalja u ovom baru.

Prostor krase i murali koji su radili umjetnici @farishadzic i @alyssa_caber.

Jedva čekamo posjetiti ovaj bar i uživati u svim njegovim čarima.

* * * 
Naslovna fotografija: @kutcha_cs

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno