Kuma ste na vjenčanju? Evo kako kombinirati odijelo, haljinu, hlače ili suknju za tu priliku! - Bonjour.ba - bh.lifestyl...

Kuma ste na vjenčanju? Evo kako kombinirati odijelo, haljinu, hlače ili suknju za tu priliku!

Tekst:

Marija Perić

VJENČANJA
27.7.2023.

Ako ste uskoro kuma na vjenčanju, vjerujemo da vam je potraga za idealnom kombinacijom jedna od većih dilema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, odlučili smo vam danas dati nekoliko ideja, i to ne tako klasičnih, uz koje ćete izgledati profinjeno i elegantno. Pri odabiru kombinacija imali smo i na umu da ćete htjeti imati opcije za hladnije i toplije vrijeme, a sjetili smo se da i neke od vas možda žele nositi nešto drugačije komade kao što su hlače ili suknja. Biti kuma na vjenčanju podrazumijeva i dosta plesa cijeli dan i cijelu noć. Zato smo htjeli izabrati i praktične kombinacije u kojima ćete se osjećati lijepo i ženstveno. Više otkrijte u nastavku.

 

Kombinacije sa haljinom
 

Haljina je očit odabir koji nikada ne gubi svoju čar. Ove godine perje uzima veliku popularnost, a uz njega rado ćete htjeti birati i uzorke, kao i materijale sa sjajnim aplikacijama i šljokicama.

 Kombinacije sa odijelom
 

Odijelo, bilo da birate ono koje savršeno prati liniju vašeg tijela ili oversized odijelo, može biti jako elegantan odabir. Odličan izbor možete napraviti kada nosite odijelo u upečatljivoj boji u kombinaciji sa štiklama, a to dokazuju i sljedeća izdanja.

 Kombinacije sa hlačama
 

Ne tako čest odabir, ali hlače mogu biti tako praktičan i stylish odabir za kombinaciju ako ste kuma na vjenčanju. Statement top i hlače visokog struka duet su radi kojeg ćete dobiti mnoštvo komplimenata, a osjećati ćete se izuzetno pokretno i elegantno.

 Kombinacije sa suknjom
 

Ako ste veliki fan suknji, zašto ju ne biste nosili i kad ste kuma na vjenčanju? Ovaj komad otvara mnoštvo mogućnosti kombiniranja, pogotovo ako birate odvažne modele. Uz jednu statement suknju, dovoljna je tek košulja kako biste dobili look za pamćenje.

 

***
Naslovna fotografija: @invitada_perfecta

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno