Kuhinja i dnevni boravak u jednom može biti dobra ideja – evo i zašto! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kuhinja i dnevni boravak u jednom može biti dobra ideja – evo i zašto!

Tekst:

Marija Perić

DIZAJN SAVJETI
4.10.2022.

Bez obzira imate li ograničen prostor ili velik prostor, kombiniranje kuhinje, dnevnog boravka i blagovaonice može biti idealno za uređenje interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovisno o vašem načinu života i koliko ste ljubitelji otvorenog prostora, kada imate ove prostorije spojene zapravo omogućujete bolju povezanost s ukućanima i uključenost u zbivanja. S druge strane, ovakav raspored može biti odličan za dobro iskorištavanje prostora gdje ćete od jednog većeg interijera dobiti funkcionalne povezane prostorije.

Također, uz otvoreni koncept vaš prostor će izgledati vedrije, prostranije i stvarat će bolju dobrodošlicu. Možete imati puno veću zabavu u dekoriranju i stvaranju jednog međusobno povezanog prostora. Naravno, postoje i neki nedostaci kao što je miris iz kuhinje koji se može eliminirati uz dobru kuhinjsku napu, a ako vas brine glasna perilica za suđe, novi kuhinjski aparati razvijaju se da budu što tiši.

Zašto biste trebali dati šansu otvorenom konceptu – kuhinji i dnevnom boravku u jednom, otkrijte kroz ovaj odličan interijer, ali i fotografije u nastavku.

 

***
Naslovna fotografija: @macainteriors

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno