Kozmetički salon Alexandria vas daruje depilacijom cijelog tijela - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kozmetički salon Alexandria vas daruje depilacijom cijelog tijela

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
25.6.2012.

Saznajte sve o depilaciji šećernom pastom   U nastojanju da pokaže sve prednosti depilacije šećernom pastom, kozmetički salon Alexandria koji se nalazi u Mostaru, u ulici Kralja Tomislava na broju 14, vas je darivao prošli mjesec te vas upoznao sa svim prednostima koje ova vrsta depilacije ima nad depilacijom voskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šećerna pasta u usporedbi s brijanjem

Budući da žene kao metodu depilacije biraju nerijetko i brijanje, danas ćemo reći zašto je depilacija šećernom pastom bolji odabir i od brijanja. Naime, pored toga što je šećerna pasta prirodna tvorevina od šećera, ulja i soka od limuna te ne izaziva nikakve reakcije ni na najosjetljivijim područjima tijela poput nadusnica i prepona, njeni rezultati su puno dugotrajniji od rezultata koje dobijete brijanjem. Razlog tome leži u činjenici da pasta u cijelosti obuhvaća dlačicu i čupa je iz korijena zbog čega je ponovno izrastanje usporeno. S vremenom se dlake prorjeđuju i postaju svjetlije. Kod depilacije šećernom pastom dlačice ne urastaju, razmaci između depilacija su sve duži, a koža je poslije mekana i glatka

.
Ovaj tjedan Kozmetički salon Alexandria daruje jednu sretnu čitateljicu tretmanom depilacije cijelog tijela (svih područja koje dobitnica bude željela) šećernom pastom.
Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Dovoljno je da ispod ove fotografije na MODAMO.info službenoj fan stranici napišete razlog zbog kojeg vi birate depilaciju šećernom pastom. Igramo se do petka 29.6.2012. u podne kada ćemo slučajnim odabirom doći do imena sretne dobitnice te na MODAMO.info službenoj Facebook fan stranici objaviti njeno ime. Sretno!

alexandria1


Kozmetički salon ALEXANDRIA
Kralja Tomislava 14 (Staro Veležovo)
Kontakt: 062 802 578


MODAMO.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno