Kourtney Kardashian i Travis Barker: Zavirite na romantično vjenčanje u srcu Italije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kourtney Kardashian i Travis Barker: Zavirite na romantično vjenčanje u srcu Italije

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
23.5.2022.

Okruženi svojim najmilijima, Kourtney Kardashian i Travis Barker izrekli su sudbonosno da na gracioznom imanju u Portofinu u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako su se već dva puta jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav, jednom u Las Vegasu i zatim u Santa Barbari, Kourtney i Travis ovog puta su priredili romantičnu svadbenu ceremoniju u srcu Italije. Naime, imanje Villa Olivetta, čiji su vlasnici poznati dizajnerski dvojac Stefano Gabbana i Domenico Dolce, s očaravajućim panoramskim pogledom na plavetno more bila je lokacija iz snova za mladence. 

 Vjenčanica, čiji dizajn potpisuje slavna talijanska modna kuća Dolce&Gabbana, inspirirana je talijanskim donjim rubljem iz šezdesetih godina prošlog stoljeća. Naime, radi se o mini haljini istaknute siluete s čipkastim i satenskim detaljima. Pažnju mnogih privukao je raskošni ručno rađeni veo od tila nadahnut cvijećem talijanskih vrtova, tradicionalnim motivom i citatom „obitelj odanost poštovanje“ . Modni dvojac stoji i iza klasičnog odijela kojeg je nosio Barker kao i modnih kombinacija obitelji. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @kourtneykardash 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno