Knjige o uređenju doma i DIY projektima koje želimo pročitati, a koje voli i Martha Stewart

BONJOUR.CLUB
27.7.2019.

U vrelim ljetnim danima, vikende koristimo za bijeg na more ili gradsko kupalište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično društvo za opuštanje, odmor i punjenje baterija upravo su knjige. Bez obzira koji žanr preferirate, uvijek je pametno birati naslove koji će vas inspirirati, zaintrigirati i naučiti nešto novo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo su knjige posvećene projektima u vlastitom potpisu, neovisno je li riječ o uređenju doma, kuhanju ili aranžiranju cvijeća, u fokusu ljetne liste 'must read' knjiga koju je objavila Martha Stewart.
Marta je izgradila karijeru na lifestyle savjetima, od planirana vjenčanja preko vrtlarenja do kulinarskih recepata i uređenja interijera. Stvari koje ju strastveno zaokupljaju donijeli su joj poslovni uspjeh i učinili ju sjajnim mentorom. A to je i jedan od razloga zašto rado pratimo njene preporuke. Ovi naslovi naučit će vas kako organizirati zabavu, dom ili ormar.


The Martha Manual: How to Do (Almost) Everything" by Martha Stewart

Ilustrirani vodič koji vas vodi kroz sve avanture s kojima ćete se susreti kroz godinu, od dekoracije kućne zabave, slaganja kućne ostave do uređenja dnevnog boravka. 

Seasonal Flower Arranging: Fill Your Home with Blooms, Branches, and Foraged Materials All Year Round by Ariella Chezar and Julie Michaels

Poznato je da cvijeće unosi svježinu u svaki dom, ali i postaje centralno mjesto svake prostorije. Ako volite cvijeće i uživate u njegovu aranžiranju, ova knjiga pretvorit će vas u stručnjaka i floristu koji kreira neodoljive bukete.

Painting with Wool by Dani Ives

Umjetnik Dani Ives otkriva kako kreirati najljepše goblene i omiljene motive pretvoriti u mala umjetnička djela na kojima svaki detalj ima posebnu priču. 

That Handmade Touch: 20 Simple Sewing Projects for You and Your Home by Svetlana Sotak

Volite šivati i uživate u krojenju? Sjajno, ova knjiga donosi 20 ideja koja će i u vaš dom unijeti dašak unikatnosti te pokazati vašu vještinu u obradi omiljenih tkanina.


 

BONJOUR.CLUB , 27.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno