7 'coffee table' knjiga o uređenju interijera koje vrijedi pročitati

DIZAJN SAVJETI
14.5.2020.

Naslovi koje izdvajamo u nastavku idealno su štivo za sve vas ljubitelje interijera, strastvene čitače, zaljubljenike u svaki oblik dizajna ili vas koji ste u potrazi za dodatnom inspiracijom kako urediti vlastiti dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što će vam otkriti izvrsne savjete, kroz fotografije u knjigama moći ćete zaviriti u prekrasne domove diljem svijeta, naučiti praktične trikove o organizaciji interijera, uređivanju uz ograničen budžet i odlične prijedloge kako posložiti pokućstvo u prostoriji za maksimalnu funkcionalnost. Pogledajte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

May I Come In?: Discovering the World in Other People's Houses

Ova knjiga autorice Wendy Goodman donosi presjek brojnih privatnih kuća koje je posjetila tijekom trideset godina rada. Kroz stranice otkriva interijer čak 75 kuća u kojima možemo otkriti želje i duh vlasnika kuća, kao i inspiraciju za uređenje svog doma. U tome vam definitivno mogu pomoći visokokvalitetne fotografije poznatih interijer fotografa koje ćete pronaći unutar knjige, kao i fotografije i bilješke same autorice.

Homebody: A Guide to Creating Spaces You Never Want to Leave

New York Times bestseller autorice Joanne Gaines otkriva vam odlične i praktične savjete kako izgraditi dom koji je dizajniran u skladu s vašim karakterom i pričama ljudi koji žive u tom domu. Trikovi koje ćete otkriti čitajući ovu knjigu pomoći će vam jasno definirati vaše interese, bolje pratiti vaš instinkt i izgraditi vaš osobni stil. Kroz savjete, autorica Joanne vam donosi i maleni uvid u uređenje njene farme i nekoliko drugih domova, kao i korak-po-korak vodič do dizajniranja vašeg idealnog doma.

Suzanne Kasler: Sophisticated Simplicity

Utjecajna dizajnerica interijera Suzanne Kasler donosi vam izvrsne trikove kako uređenje doma doslovice pretvoriti u umjetnost – od osnova organizacije pokućstva u prostoriji do uređivanja posljednjih detalja. Njezin stil uređenja je prepoznatljiv po tradicionalnom, uglađenom i sofisticiranom dojmu koji ostavlja i upravo to joj je nit vodilja kroz ovu knjigu u kojoj vas uči kako organizirati prostor tako da svi maksimalno uživaju u njemu. Također će vas savjetovati kako urediti eksterijer i to sve kroz primjere uređenja modernih američkih domova i imanja s pogledom na ocean.

Styled: Secrets for Arranging Rooms, from Tabletops to Bookshelves

Ultimativni vodič Emily Henderson koji nosi i predznak New York Times bestsellera donosi vam više od 1000 ideja kako stilizirati prekrasne i osobno uređene sobe u kojima ćete rado boraviti. Knjiga se bazira na savjetima kako ukloniti ili redekorirati nešto što ne volite u svom domu, kao i na trikovima kako kreirati savršenu simbiozu elemenata i pokućstva u interijeru koji priča svoju priču.

Down to Earth: Laid-back Interiors for Modern Living

Ova knjiga nastavak je na prvu knjigu autorice Lauren Liess 'Habitat' i donosi savjete kako, nakon što uredite osnovne stvari u interijeru, učiniti da se u vašem domu osjećate dobro i zadržite odličnu funkcionalnost. Kroz knjigu vam donosi trikove kako u prostoru ugostiti šest različitih strategija uređivanja na primjerima farme, povijesnog američkog doma, suvremene kuće kraj jezera, moderne vile, drvene kuće i kuće od stakla.

The Finer Things: Timeless Furniture, Textiles, and Details

Kroz ovu knjigu naučiti ćete kako prepoznati kvalitetne i bezvremenske proizvode za dom koji će imati ogroman efekt na uređenje vašeg interijera. Krade veliku popularnost na Amazonu, a prepoznatljiva je i po tome što odgovore na pitanja kako pronaći vječne proizvode pronalazi kroz intervjue sa ekspertima u polju dizajna interijera. Jesmo spomenuli da knjiga sadrži i preko stotine fotografija koje su pravi primjer kako kvalitetnim ulaganjem možete imati luksuzno uređenje u domu?

Inspire Your Home: Easy Affordable Ideas to Make Every Room Glamorous

Još jedna knjiga koja osvaja ljubitelje interijera i čitatelje na Amazonu je upravo ova autorice Farah Merhi. Poznata dama s Instagrama donosi vam kroz stranice ove knjige trikove kako izgraditi glamurozan i udoban dom bez velikog budžeta. Ističe kako možete kreirati dom koji je elegantan, ali i funkcionalan, cozy i jednostavan za održavanje.
Također, kroz knjigu donosi i par savjeta kako sezonski redekorirati dom uz mali iznos novca, kako održavati dom, kao i odgovore na neka od često postavljanih pitanja koji će i vas razriješiti velikih interijer dvojbi.

DIZAJN SAVJETI , 14.5.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Marija Perić

Foto by:

@lucywilliams02, amazon.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno