Knjige koje bi trebala pročitati svaka dama koja radi u modnoj industriji - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Knjige koje bi trebala pročitati svaka dama koja radi u modnoj industriji

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
18.8.2014.

Jorge Luis Borges je jednom prilikom izjavio da je oduvijek raj zamišljao kao određenu vrstu knjižnice, a svi modni sladokusci bi, vjerujemo, ovoj knjižnici kao ultimatum stavili i jedan cijeli kat posvećen samo modi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knjige su oduvijek bile važan segment i modne industrije, budući da su upravo one pričale priče omiljenih nam dizajnera, modela, stilista, urednika, blogera na nešto drugačiji način nego magazini.
Memoari Grace Coddington, žene koja je zaslužna za sve one divne editorijale koje pregledavate na stranicama američkog Voguea, ispovijest Tamare Mellon – dame koja je suosnivačica jednog od najpoznatijih brandova cipela – Jimmy Choo, savjeti Tobya Meadows kako pokrenuti i uspješno voditi dizajnersku kuću, priča otkačene Leandre o pokretanju bloga koji slavi odjeću koju mrze muškarci – sve je to samo mali dio literature koje biste svakako trebali pročitati. Na ovim stranicama naći ćete odgovor na pitanje zašto biste konačno trebali pokrenuti blog ili zašto je važno zauzeti stav i preuzeti inicijativu, ali i saznati više o samoj modnoj industriji i kako ona funkcionira. 18 knjiga koje bi trebale krasiti vašu policu s knjigama, donosimo u nastavku.

PreviousNext


 

***
Foto: stylecaster.com
Tekst: BONJOUR.ba 


 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno