Kim Kardashian izgleda neprepoznatljivo s novom frizurom! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kim Kardashian izgleda neprepoznatljivo s novom frizurom!

Tekst:

Nevena Divčić

MODNE VIJESTI
26.9.2023.

Ok, definitivno nas je sve teže uvjeriti da postoji nešto što ovoj ženi ne stoji i što ne može nositi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije manje od 24h internet su preplavile fotografije Kim Kardashian s novom frizurom. Kim je u jednom od svojih starijih intervjua za CNN izjavila da je Kanye West došao kući i donio joj knjigu Carine Roitfeld govoreći joj da je to modna Biblija koju treba proučavati. Njeno pitanje je bilo ko je Carine? 

 Carine je bila urednica francuskog izdanja Vogue časopisa i jedna je od žena s najvećim uticajem na svijet mode, a njeno ime u tom krugu budi samo oduševljenje. Osnivačica je CR Fashion Book - publikacije koja se objavljuje dva puta u godini i online platforme o kulturi i stilu.

Novi look Kim Kardashian je kreiran upravo za naslovnicu ovog remek - djela. Iako nije njihova prva saradnja, jedna je od onih koje su ovog jutra prodrmale svijet mode, stila i pop kulture. Kim je postala njena muza i po četvrti put se našla na naslovnici CR. Ovaj editorijal je jedan od onih koji će se dugo pamtiti i čiji uticaj na stil će ostaviti trag.

 Minimalan makeup koji je istaknuo njene prirodne crte lica, tanke obrve i kratka kosa su Kim K look na koji bismo se mogli navići. Fotografije su u isto vrijeme oda njenoj prepoznatljivoj ženstvenosti, ali izrazi lica, stav i gard opake, pomalo melanholične cure odaju i drugu stranu Kim, koja rijetko dolazi do izražaja.

 Kao što je slučaj sa svakom promjenom koju je Kim pravila sa svojom frizurom i cjelokupnim izgledom, vjerujemo da će od danas biti inspiracija za mnogo odvažnih odlazaka kod frizera.

* * *
Naslovna fotografija: @crfashionbook

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno