Znamo koju maskaru koristi Kendall Jenner! Možete je kupiti i u BiH. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Znamo koju maskaru koristi Kendall Jenner! Možete je kupiti i u BiH.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAKEUP
26.3.2024.

Kada biste u svoj neseser mogli ubaciti samo jedan must have proizvod koji uvijek imate uz sebe, koji bi to bio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sigurni smo da je za mnoge od vas to maskara i potpuno razumijemo i zašto. Oči imaju moć da izraze emocije, komuniciraju bez riječi i ostave dubok dojam na ljude oko vas. Stoga je maskara često prvi izbor kada je makeup u pitanju, jer ima sposobnost da istakne naš pogled i naglasi sve ono što želimo komunicirati.

Dakle, za neodoljiv i upečatljiv pogled naš odgovor je uvijek – pronađite idealnu maskaru. Mi smo otkrili za koji je brend i koju maskaru ambasadorica postala Kendall Jenner koja plijeni pažnju dugim trepavicama i krupnim očima.
L'Oréal Paris lansirao je novu maskaru – PANORAMA, koju smo i sami odmah poželjeli dodati u naš beauty neseser. PANORAMA za početak osvaja svojim izgledom – priznajemo da će ovako glamurozno pakiranje u metalik zlatnom efektu savršeno izgledati na svakoj makeup polici.
Uz glamurozan izgled, ovo je po nama najluksuznija drogerijska maskara i po svojim svojstvima.


Zavirite s nama u detalje koji se kriju iza neodoljivog pakiranja PANORAMA maskare

Otkrili smo nešto što će i vas odmah osvojiti - ova maskara ispunjava obećanje o podignutim trepavicama s neopisivo upečatljivim volumenom i za efekt koji traje i do 24 h**.
Trepavice postaju izdužene, podignute i oblikovane poput lepeze, stvarajući efekt koji je teško ne primijetiti. Najbolji dio? Čini da oči izgledaju do 1.4x* krupnije!

Njezin dizajn i četkica s kombinacijom vlakana različite dužine omogućava da dosegne svaku trepavicu, bez obzira na tip vaših trepavica te ih razdvaja i pruža im volumen u jednom potezu. Stvorena je za raskošne i iznimno definirane trepavice. Pored toga, njezina je formula obogaćena s 5 % Strechflex kompleksa.
Dugotrajna je i kreira trepavice o kakvima sanjamo, točnije, trepavice bez grudica i bez razmazivanja. No, ljepota ove maskare nije samo u njezinom izgledu, već i u osjećaju koji pruža – kremaste teksture, donosi lagan osjećaj na očima i raskošan izgled trepavica. Ukratko, ima sve ono što želimo u jednoj maskari.

Maskara PANORAMA oftalmološki je testirana i pogodna za osjetljive oči, kao i za korisnike kontaktnih leća.

S formulom koja traje do 24 sata**, možete biti sigurni da će trepavice ispratiti vaš brzi tempo života i dan koji ste proveli u pokretu. 
Ako želite suptilan i prirodan izgled, dovoljan je samo jedan sloj, a s obzirom na to da maskara ima nadogradivu formulu i lako nanošenje, kada poželite intenzivan i dramatičan izgled, samo dodajte još nekoliko slojeva i dobit ćete efekt milijun trepavica, zahvaljujući četkici koja savršeno prati oblik oka.

Vjerujemo da smo pronašli idealan način kako stvoriti pogled koji priča zanimljivu priču i ostavlja snažan statement look.

*Instrumentalni test, 30 žena
**potrošački test, 111 žena

* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba
L'Oréal Paris PR

Povezani članci

Najpopularniji članci