Ovaj bh. brend ručno oslikava saksije sa preslatkim natpisima koje možete naručiti i na kućnu adresu - Bonjour.ba - bh.l...

Ovaj bh. brend ručno oslikava saksije sa preslatkim natpisima koje možete naručiti i na kućnu adresu

Tekst:

Marija Perić

INTERIJERI
15.12.2021.

Katkus je bh. brend koji svojim ručno oslikanim zabavnim saksijama i uvijek neodoljivim kaktusima i sukulentima brzo privlači pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim zanimljivih uzoraka, na Katkus saksijama susresti ćete i šaljive ili preslatke natpise koji će izgledati zabavno na vašem radnom stolu, u dnevnom boravku ili u sobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku smo otkrili malo više detalja o Katkusima, ali i o njhovom gift boxu koji uz biljku sadrže i druge odlične proizvode sa #madeinbih etiketom.

Što su to Katkus proizvodi?

Naši proizvodi su mali, slatki kaktusi i sukulenti koji dolaze u glinenim saksijama koje mi ručno farbamo i personalizujemo po želji kupca. Iza brenda se krije jedna djevojka koja je luda za biljkama i njen momak koji svojim fotografijama bilježi svaki trenutak.

Zašto ste se odlučili upravo za kaktuse i sukulente?

Često nas pitaju zašto smo se odlučili baš za kaktuse i sukulente i na to imamo dva odgovora: 1. najlakša vrsta biljaka za održavanje; 2. velika potražnja i mala ponuda. Ne morate da se puno trudite ili da budete veliki biljkoljubac da bi uspješno održavali kaktuse i kako bi vam isti napredovali. Sve dok pratite par glavnih uputa koje vam damo uz svaki Katkus, možete uživati u svom bodljikavom prijatelju još dugi, duugi niz godina.

Farbanjem saksije smo omogućili kupcima da personaliziraju svoj Katkus, da mu daju ono "nešto svoje", a ujedno je time postao i omiljeni poklon svake djevojke i dečka.

Što spremate u gift boxu za blagdane?

Ove godine smo napravili gift boxove koji su idealan poklon za sve kolege, prijatelje i članove porodice. Gift boxovi su napravljeni u saradnji sa tri domaća brenda: @handmadecandlees@13.13design i @werkstatt_studio.

Željeli smo da box sadrži proizvode lokalnih kreativaca, tako da sada možete odabrati idealan poklon bez stajanja u redovima i gužve tržnih centara. Gift box se može sastojati od mirisne svijeće, ručno iscrtanog pamučnog cekera ili unikatnog nakita poznatog brenda Werkstatt - u kombinaciji sa personaliziranim Katkusom.

Više o Katkus brendu možete saznati na njihovom Facebook i Instagram profilu.

*** 
Naslovna fotografija: Katkus

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno