Evo šta poznati modeli iz 90ih, Kate Moss i Linda Evangelista nose u svojim torbama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Evo šta poznati modeli iz 90ih, Kate Moss i Linda Evangelista nose u svojim torbama

Tekst:

Emina Smaka

BONJOUR.VOLI
24.9.2022.

'What's inside my bag' nam je jedan od najzabavnijih videa za gledati još od vremena YouTube fashionistica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada smo vidjeli da su za britanski Vogue, Kate i Linda pokazale sadržaj svojih torbica, uhvatila nas je nostalgija ali i ona dobro poznata znatiželja. Znamo da se u torbama krije malo 'oružje' za kreiranje i popravljanje našeg izgleda tijekom cijelog dana, a nismo željeli propustiti trikove Kate Moss i Linde Evangeliste, kao i ne podijeliti ih s vama. 


Kate Moss za britanski Vogue 

Kate Moss je sigurno dama s kojom se mnogi od nas mogu poistovjetiti, sa sobom nosi 2 torbe prepune stvari. Iako nam nije otkrila koji parfem koristi, uspjeli smo saznati nekoliko trikova. Drago nam je vidjeti da jedan supermodel poput Kate sa sobom nosi šampon za suho pranje kose, kao i masažer za lice. U videu ispod pogledajte više detalja.

 
Linda Evangelista za britanski Vogue

Linda je dama koja je jasno dala do znanja da se boji klica i bakterija, te sa sobom nosi mnoštvo sredstava za dezinfekciju. Jako nas je obradovalo da je njen izbor Birkin torba, koju nosi još od 1985. te na kojoj se vide tragovi nošenja. Od Linde možemo naučiti nekoliko stvari o organizaciji kao i o zaštiti od sunca. Linda sadržaj svoje torbe otkriva kroz video u nastavku.


* * * 
Naslovna fotografija: @lindaevangelista 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno