Želite iznenaditi nekog ili obradovati sebe poklonom? Na OREA bazaaru ostvarite 15% popusta, a evo i kako. - Bonjour.ba...

Želite iznenaditi nekog ili obradovati sebe poklonom? Na OREA bazaaru ostvarite 15% popusta, a evo i kako.

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.VOLI
24.12.2021.

Kao što smo već svi upoznati, Orea bazaar je online platforma za kupovinu i prodaju proizvoda sa #MadeinBiH etiketom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adresa je ovo na kojoj ćete pronaći unikatne, handmade proizvode koji će imati svoje mjesto u vašem ormaru, kutijici za nakit, domu, dječjoj sobi ili beauty rutini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U duhu blagdanskog darivanja kompanija Visa odlučila je da daruje sve vlasnike/ce svojih kartica tako što će im omogućiti popust od 15% (max. do 75 KM popusta) pri plaćanju narudžbi Visa karticom za sve kupovine na OREA bazaaru. Na ovaj način kompanija Visa, želi pružiti dodatnu podršku domaćim brendovima i kreativcima, koji će na ovaj način ostvariti veći broj narudžbi, a svima nama divne blagdanske i praznične popuste.

Fotografija: Pexels.com

Sve što je potrebno da bi ostvarili ovu pogodnost jeste da prilikom plaćanja na OREI izaberete kartično plaćanje, a zatim unesete broj svoje Visa kartice kako bi sistem prepoznao istu te automatski obračunao popust. Također, OREA vam nudi mogućnost naručivanja poklona koji će biti dostavljeni na bilo koju željenu adresu, te ukoliko u zadnji tren tražite poklone za svoje najdraže ili želite obradovati nekoga ko se ne nalazi u vašoj blizini, ovo je idealan način za to.

Fotografija: Pexels.com

Obradovat će vas i činjenica da ne postoji ograničenje na broj narudžbi na koje se može ostvariti ova pogodnost, stoga je odlična prilika za uživanje u kvalitetnoj shopping terapiji.

Fotografija: Pexels.com

* * * 
Naslovna fotografija: Pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno