3 beauty trika uz pomoć kojih ćete duže zadržati preplanulu put

BEAUTY SAVJETI
17.8.2019.

Nakon povratka s godišnjeg odmora na gradski asfalt, uz napunjene baterije i bezbrižnost koju želimo reflektirati i u ubrzanoj svakodnevici, trudimo se kroz sitne beauty rituale zadržati i zdrav preplanuo izgled kože uz koji svaka kombinacija, ali i makeup odabir imaju poseban prizvuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako ne postoji savršena receptura koja će pomoći u ostvarenju ovog cilja, obzirom da naša koža diše, obnavlja se i sam preplanuli sloj kože se polako mijenja novim, par malenih trikova ipak će pripomoći da tjednima nakon povratka s godišnjeg odmora vaš ten izgleda par nijansi tamniji nego kroz godinu.

Kao jedna od najvažnijih komponenti nameće se hidratacija, iznutra, ali i izvana. Svaki dan, kako biste nahranili kožu izvana, nanesite na nju omiljeni losion, maslac ili ulje za tijelo.


Na vaš meni dodajte hranu bogatu beta karotenom, koja je dostupna, pristupačna i jako ukusna, poput špinata, mrkve ili batata i kreirajte zdrava jela koja će biti dio i vašeg beauty cilja te pomoći u očuvanju tena.


Prilikom tuširanja, pokušajte birati hladniju vodu koja uz instant osvježenje produžuje vijek vašeg preplanulog tena, a i odlična je za poboljšanje cirkulacije. Također, nakon tuširanja, nježno s ručnicima obrišite kožu.I naravno, ako planirate provesti par sati na suncu, bez obzira na preplanuli ten, uvijek na kožu nanesite kremu sa zaštitnim faktorom.

BEAUTY SAVJETI , 17.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno