Kako urediti stolić za kavu? Imamo 7 brzih i praktičnih savjeta.

INTERIJERI
25.2.2020.

Naš stolić za kavu jedan je od centralnih komada namještaja u dnevnom boravku. Uz sofu otkriva stil uređenja koji nam se dopada, ukrase koje simpatiziramo, ali i pomaže kreirati toplu atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno će biti mjesto okupljanja cijele obitelji, prijatelja, prostor za društvene igre, radni prostor, ali i dio vaših cozy poslijepodnevnih trenutaka opuštanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga je važno da je lijepo uređen, kako bi vas uvijek poticao na dobro raspoloženje i u svakom trenutku slao jasnu stilsku poruku o vlasnicima. Sa samo par trikova bit će funkcionalan i estetski primamljiv. A evo i kako.

IZBALANSIRAJTE VISINU, TEKSTURE I BOJE

Ne želite da vaš stol izgleda pretrpano, kao ni da dvije minijature svijeće igraju glavnu ulogu na velikom stolu. Zbog toga je važno da najveće predmete postavite u sredinu, a onda s obje strane najvećeg predmeta, one manje. Birajte svijeće, ukrase, vaze u tonovima koji se lijepo uklapaju s ostatkom dnevne sobe. Ako ste u nedoumici, ne boje i ukrasi u boji zlata su uvijek dobra ideja. 

NEKA SVE IMA SVOJE MJESTO

Tako vaš stol neće izgledati neuredno. Dekorativni tanjuri, pletene košare ili prostirači pomoći će vam u tome. 

KNJIGE ILI MAGAZINI

Knjiga može poslužiti kao podloga za vazu s cvijećem ili otkrivati vaše favorite uz koje provodite lijena poslijepodneva.

DEKORATIVNI UKRAS 

Svijećnjak, figura ili zanimljiva neonska svjetiljka – kako bi vaš stol dobio umjetnički prizvuk i element iznenađenja, dodajte jednu figuru ili ukras koji pokazuju da ste pomno mislili na svaki detalj.

BILJKA ILI SVJEŽE CVIJEĆE

Zelena biljka u lončarici koja se lijepo slaže s ostalim nijansama u dnevnom boravku ili svježe rezano cvijeće u prozirnoj vazi su uvijek dobra ideja.

SVIJEĆE

One će dati hygge element cijeloj prostoriji.

DEKORATIVNI TANJUR

Na njega možete posložiti svijeće, vaze, pa čak i elektroniku (daljinski upravljač i sl.) te tako svemu dati stylish mjesto.

INTERIJERI , 25.2.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno