Iskoristite maksimalni potencijal i napravite makeover vašeg podstanarskog stana uz ovih 8 interijer trikova - Bonjour.b...

Iskoristite maksimalni potencijal i napravite makeover vašeg podstanarskog stana uz ovih 8 interijer trikova

Tekst:

Marija Perić

DIZAJN SAVJETI
20.7.2021.

Mnogi od nas su tijekom svog života živjeli unutar podstanarskog stana koji smo htjeli uljepšati i učiniti svojim. Razmišljali smo o tome kako učiniti da ima određeni karakter, ali unutar budžeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Htjeli smo uz dodavanje par detalja, reorganizaciju namještaja ili kupnju stvari za stan transfomirati interijer u mjesto u kojem želimo rado boraviti svaki dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi od nas sebi ograničavaju uređivanje podstanarskog stana iz više razloga. Jedan od njih je činjenica da ne planiramo živjeti u tom stanu dugo vremena, pa ne vidimo preveliku svrhu ulaganja u preuređenje. Druga stvar koja nas može zaustaviti pri uređenju jesu zabrane vlasnika stana koji ne želi farbanje zidova ili vješanje fotografija.

Imajući na umu ova dva ograničenja pri uređivanju podstanarskog stana, izdvojili smo 8 trikova uz pomoć kojih možete malo unijeti svježinu u vaš prostor. Pobrinuli smo se da su ovi trikovi pristupačni, da ne oduzimaju previše vremena i da, za ove trikove vam nisu potrebne posebne DIY vještine.

Koji su to trikovi za uređenje podstanarskog stana, otkrijte u nastavku.

ZAMIJENITE RUČKE NA KABINETIMA

Ako vaš podstanarski stan u kuhinji, spavaćoj sobi ili toaletu ima stare, nezanimljive ručke, njihova zamjena će doprinijeti transformaciji. Ovaj maleni korak uljepšati će prostor i pomoći vam da stan uredite u svom stilu.

DODAJTE BILJKE

Podstanarski stanovi mjesto su u kojem provodimo mnogo vremena i želimo da nam taj prostor bude ugodan i prozračan. Upravo taj ugođaj mogu stvoriti biljke. Naravno, možete prvo pokušati sa par biljki u najosunčanijoj sobi vašeg stana. A zatim možete nastaviti sa pretvaranjem vašeg stana u šarmantnu urbanu džunglu.

ZALIJEPITE OMILJENE POSTERE

Da, da, znamo kako nekada vlasnici vaših stanova ne dopuštaju vješanje slika i fotografija. No, možete zaobići te restrikcije sa dvostranim ljepilom ili modernim ljepljivim stickerima koji će zalijepiti postere na zid bez kreiranja oštećenja.

KORISTITE MALENE TEPIHE U INTERIJERU

Investicija u nekoliko tepiha koji odražavaju vaš stil uređenja interijera također mogu doprinijeti kreiranju cozy ambijenta u vašem domu. Pored toga, dodavanjem tepiha ćete značajno povezati prostorije u vašem stanu.

ZAMIJENITE ŽARULJE

Žarulje u vašim lampama i lusterima dosta utječu na raspoloženje kakvo će biti u svakoj sobi podstanarskog stana. Kako biste kreirali topliju atmosferu, zamijenite postojeće fluroscentne ili žarulje sa hladnom bojom svjetlosti za žarulje sa toplom bojom svjetlosti koje će odlično naglasiti vaš namještaj, dodatke i cijelu sobu.

JASTUCI MOGU UNIJETI OGROMNO OSVJEŽENJE

Kada vam treba promjena u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi, dodavanjem par statement jastuka napraviti ćete naizgled malenu promjenu koja će vam sigurno izmamiti osmijeh.

DODAJTE ZANIMLJIV LUSTER

Današnje online trgovine i veliki lanci omogućuju nam da unutar svakog budžeta nabavimo zanimljive komade namještaja koji će dati osobnost prostoru. Tako možete pronaći i razne pristupačne lustere koji će u vašem dnevnom boravku brzo napraviti promjenu i pretvoriti ga u vaše novo najdraže mjesto za odmaranje.

OGLEDALO MOŽE IMATI JAKO VAŽNU ULOGU U VAŠEM STANU

Ako je vaš podstanarski stan malen, dodavanjem ogledala u dnevnom boravku optički ćete povećati prostor. Pored funkcionalne uloge, ogledalo ima i estetsku ulogu tako što daje određenu dozu elegancije i uglađenosti.

***

Naslovna fotografija: @oliv.home
Tekst: Marija Perić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno