Ljuljačka: kako ovu praktičnu i efektnu dekoraciju uklopiti u interijer?

INTERIJERI
12.8.2019.

Iako je ljuljačka komad koji smo naviknuli gledati kao dio eksterijera, već nekoliko sezona, sve je češći gost i interijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da se odlično uklapa u razigrane interijere u kojima je potreban jedan poseban detalj, nego i donosi zabavan spoj funkcionalnosti i udobnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može poslužiti kao odlična zamjena fotelji ali i vama i vašim gostima priuštiti cozy kutak u kojem će(te) željeti provesti baš cijeli dan. Ona će biti mjesto kojem ćete se veseliti nakon radnog dana i vikendom.

KAKO LJULJAČKU UČINITI CHIC DIJELOM INTERIJERA?

Ljuljačka je jak stilski adut koji će se sjajno uklopiti u prostore kojima je potrebna dodatna toplina. Smjestite ju u kut dnevnog boravka ili u blizini coffee stolića u dnevnom boravku, ovisno o slobodnom prostoru. Možete je dodati tik uz prozor, kako bi u njoj planiranje i maštanje dobilo još posebniju notu.

Svakako pripazite da ju dobro učvrstite i obogatite ju mekanom dekom i omiljenim jastucima, za potpuni hygge doživljaj. Pletene ljuljačke dat će rustikalan i boho šarm domu, zbog čega će zanimljivi uzorci, boja zlata i zelene biljke biti njeno chic društvo. Par dodatnih trikova i ideja za stiliziranje ljuljačke u domu, donosimo u nastavku. Jedno je sigurno, ne postoji pogrešan odabir i ovaj ukras će jednako voljeti i odrasli i djeca.

INTERIJERI , 12.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno