Kako stilizirati kosu u rep? Donosimo 15 zanimljivih ideja

KOSA
5.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasičan rep i sve njegove finese imaju posebno mjesto u našoj hairstyle rutini s obzirom na to da uvijek izgleda lijepo, jednostavan je za napraviti, ukrotit će nestašne pramenove kose i uvijek izgledati chic. Idealan je za bad hairy day, kada nemamo previše vremena za stiliziranje ili jednostavno tih par minuta želimo utrošiti za nešto potpuno drugo. 

Najbolje od svega, uz malo truda može dobiti profinjenu, odvažnu ili glamuroznu notu, a inspiraciju za stiliziranje pronašli smo u bespućima Pinteresta
 ljetnim danima, marama i satenska traka javlja se kao dodatak koji će unijeti dašak starog Hollywooda u vaša beauty izdanja, dok će ukosnice u cijelu priču unijeti trendi notu. 

Ako želite dati update poslovnoj varijanti klasičnog repa, izostavite dva široka pramena kose sa svake strane dok skupljate kosu u rep i zatim omotajte svaki pramen oko repa i pričvrstite ih s ukosnicom. 

Rep koji birate za opuštanja druženja obogatite pletenicama koje možete isplesti na bočnoj strani glavi, nositi ih u visokom repu ili isplesti na par manjih dijelova samog repa. 

Par dodatnih ideja za frizure s repom koje možete i sami kopirati kroz ljetne dane, donosimo u nastavku.  

 

KOSA , 5.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno