Kako se rodila ljubav između Justina Timberlakea i Levi'sa?

STILSKI SAVJETI
17.10.2018.
Još početkom godine, Justin je razveselio svoje fanove viješću da početkom drugog mjeseca objavljuje novi album. Album Man of the Woods donosi zanimljiv preokret od dosadašnjeg materijala, no, pjesme s njega kradu simpatije na playlistama i radiopostajama diljem svijeta. Justin je i dalje zavodljiv, plesan i ritmičan, baš kao što smo i navikli od kralja popa, kako ga često mediji nazivaju. Početak listopada rezervirao je za predstavljanje suradnje s omiljenim denim brandom, Levi'som.

Kolekcija nazvana Fresh Leaves donosi redizajnirane Levi'sove klasike kojima je Justin dao osobnu notu. Naime, baš kao i njegov posljednji album i ova kolekcija povratak je u njegovo djetinjstvo, kada se kao dječak iz Tennesseea redovito natjecao sa svojim prijateljima kako bi si mogao kupiti omiljene tenisice i kultne flanel košulje.

levis justin 2

„Ova Levi's kolekcija je moj pokušaj dijeljenja nekih mojih iskustava sa obožavateljima.“ – otkrio je za Vogue magazin.
Zbog toga ne čudi što je njegova suradnja s brandom koji zauzima posebno mjesto u američkoj interpretaciji street weara rezultirala linijom koja donosi svjež pogled na omiljene basic komade - karirane košulje, jeans te jakne s krznenim dodacima. Kolekcija sadrži artikle koje i Justin danas rado nosi – Levi's 501 traperice, karirane košulje koje su dostupne u crvenim i zelenim tonovima i upotpunjene kapuljačom te jeans jakne koje su sada ekstra duge i obogaćene kamuflažnim uzorkom.
Kao simbol autentičnog samoizražavanja, Levi’s su oduvijek nosili glazbenici s jedinstvenim glasovnim sposobnostima, kao i njihovi obožavatelji. Autentični duh Levi’sa Justin je predstavio ovom kolekcijom i ponosni smo na našu zajedničku suradnju”, rekla je Jennifer Sey, glavna direktorica marketinga za Levis Strauss & Co.

Ovom suradnjom Justin je potvrdio da i u modnoj industriji vrijedi ona: „What goes around comes around.“
Kolekcija je već dostupna u Levi's dućanima, a detaljnije ju možete istražiti na ovom linku.

 

levis justin 3


Foto: Metal Magazine, vogue.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: