4 načina kako razveseliti drugu osobu za rođendan tijekom kućne izolacije

BONJOUR.CLUB
1.4.2020.

Inicijativa #OstaniKući dala nam je priliku za kreiranje mnoštva novih rituala i kompromisa, pa čak i kada su u pitanju proslave rođendana naših najmilijih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prostora za kreativnost nikada nije bilo više i uistinu je moguće kroz virtualan sadržaj razveseliti svoje prijatelje, članove obitelji i partnere kroz nekoliko praktičnih online trikova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz stvari koje imate doma, malo mašte i hrpu smijeha, donosimo četiri prijedloga kako za rođendan tijekom samoizolacije razveseliti i iznenaditi svoju dragu osobu.

PRIJEDLOG 1 – ONLINE PARTY

Slavljenik ili slavljenica obožava rođendanske partye? I dalje ju možete iznenaditi partyem iznenađenja uz organizaciju iz udobnosti svog doma. Kako, otkrijte kroz sljedećih par koraka.

KORAK 1 – Rezervirajte vrijeme za Skype party

Kreirajte za svoje društvo pozivnicu sa podacima o vašem Skype pozivu, pošaljite im na mail i pobrinite se da slavljenik ili slavljenica ne saznaju.
Svi se u isto vrijeme odjenite u party odjeću i pozovite svoju dragu osobu u dogovoreno vrijeme.

KORAK 2 – Kad se osoba javi, dočekajte ju sa zabavnim natpisima na zidu

Neka svatko od vas kreira posebnu pozadinu sa smiješnim slikama i natpisima koji će osobu raznježiti i kreirati osmijeh na njenom licu.

KORAK 3 – Održite smiješnu i pozitivnu zdravicu

Dodatan način kako iznenaditi vašu posebnu osobu je osmišljeni govor koji će ju podsjetiti na vaše najdraže uspomene i dati joj do znanja koliko vam je drago da ju imate u životu.

KORAK 4 – Uživajte preko kamere uz razgovor, smijeh i grickalice

Nastavite vaše online druženje uz virtualni party, razgovor, grickalice, smijeh i uživajte.

PRIJEDLOG 2 – VIDEO IZNENAĐENJA

Za svoju posebnu osobu možete kreirati i smontirati video u kojemu će svatko iz vašeg društva ili vi sami poželjeti sve najljepše slavljeniku ili slavljenici.
Ne mora biti savršeno niti u potpunosti osmišljeno, neka bude od srca i s puno ljubavi jer to će ih ipak na kraju najviše razveseliti.

PRIJEDLOG 3 – AUTORSKA PJESMA

Ako ste glazbenik (a ako niste, još bolje) jedan od dobrih načina kako razveseliti dragu osobu tijekom rođendana u izolaciji je autorska pjesma.
Možete ju sami uglazbiti ili uraditi obradu, ono što je najbitnije je da s tekstom budete što originalniji i oživite neke od vaših najdražih trenutaka u prošlosti.

PRIJEDLOG 4 – POSEBNA KOREOGRAFIJA

Ponovo, ako ste plesno talentirani (a ako niste, još bolje) za vašu posebnu osobu možete zajedno sa društvom u udobnosti svog doma snimiti posebnu sinkroniziranu koreografiju.
Štos će biti još bolji ako koristite neku od najdražih pjesama slavljenika ili ako koristite pjesmu koja je omiljena u vašem društvu.
U svakom slučaju, zabave neće nedostajati.

BONJOUR.CLUB , 1.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno