Pogledajte promotivni video za torbicu sa 100 lica - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pogledajte promotivni video za torbicu sa 100 lica

Tekst:

Bonjour.ba

BONJOUR.CLUB
7.8.2014.

QuickClutch model torbe dizajniran u potpisu MOAbaggeek, torba je koja je još prije par mjeseci osvojila dame svojim dizajnom i multifukcionalnošću. Sada je ta torbica dobila i svoj promotivni video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovaj model torbi, kao i svaka MOAbaggeek torba ima više lica. Ana koja se krije iza imena MOA Baggeek je prenamijenila već poznati omot VHS-a i dodavši mu dizajnerski omot, koji se uvijek iznova može mijenjati dobila je torbicu s 100 lica „Cilj mi je bio osmisliti nešto što može biti drugačije svaki izlazak, a pri tome je dizajnom svakog pojedinog umetka moguće svašta ispričati.“ – nadodala je.  
Korak dalje je napravila suradnjom s mladom fotografkinjom Emmom Sukalić, koja živi u gradu Kristiansand u Norveškoj, ima sedamnaest godina i već je i službeni je fotograf za AGF MUSIC (All in Grind Factory). Emma je ujedno i model u promotivnom QuickClutch videu, no sama ga je snimila i montirala. Kako izgleda kada se udruže mlade kreativne snage i  zašto ćete se i vi lako zaljubiti u ovu transparentnu torbicu sa 100 lica, pogledajte u ovom promotivnom videu!

">
 

***
Foto: MOA baggeek
Tekst: BONJOUR.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno