Zavirili smo u novu JYSK kolekciju novogodišnjih ukrasa i pronašli neodoljive detalje kojima ćemo uljepšati domove - Bon...

Zavirili smo u novu JYSK kolekciju novogodišnjih ukrasa i pronašli neodoljive detalje kojima ćemo uljepšati domove

Tekst:

Promotivni članak

INTERIJERI
8.11.2021.

Nova kolekcija novogodišnjih dekoracija stigla je u JYSK prodavnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kolekciji se mogu pronaći ukrasi za dom, terasu ili ulazna vrata, novogodišnja jelka, ali i dodaci za dekoraciju prazničnog stola koji će posebno uljepšati domove tokom novogodišnjih praznika.

Tradicionalni novogodišnji praznici

Tradicionalni novogodišnji praznici su ove godine glavni izvor inspiracije.

Prevladava crvena boja u svim nijansama koju možemo pronaći na jastučićima, stolnjacima, popularnim patuljcima, raznim ukrasima i keramičkim dekoracijama.

Njima se dodaju predmeti sa štampanim motivima ili specifičnim prazničnim dezenima poput jelinih grana, šišarki, jelki, zvjezdica i pahuljica.

Kako se u vrijeme praznika češće prisjećamo djetinjstva, kolekcija uključuje razne proizvode inspirisane pričama iz djetinjstva.

Likovi kao što su patuljci, sobovi i Snješko, anđeli ili drveni vojnici, podsjećaju nas na klasične novogodišnje priče i tu fascinaciju čitajući ih.

Djecu, ali i odrasle koji nisu zaboravili svoje djetinjstvo, ovakvi detalji će sigurno razveseliti.

Novogodišnji stol

Više od svega, susret sa porodicom i druženje sa prijateljima praznike čine tako posebnima, a novogodišnji stol je ono oko čega se okuplja cijela porodica kako bi razgovarali, smijali se i zajedno uživali u dobroj hrani.

Kako je novogodišnji stol tako važan element u priči o novogodišnjim praznicima, JYSK je pripremio keramičke predmete i posebne ukrase za stol.

Zlatni poslužavnik, podmetači ili pribor za jelo u kombinaciji sa par grančica ili šišarki na salvetama stolu će dati potpuno drugu dimenziju, a stolice sa navlakom u obliku soba pretvoriće novogodišnji stol u mjesto puno čarolije.

Kad se dodaju još razni lampioni, svijeće i novogodišnji svijećnjaci i obični svakodnevni tanjiri će zablistati na prazničnom stolu za pamćenje.

Limitirana kolekcija Nordic Mood Christmas

Limitirana kolekcija Nordic Mood dio je novogodišnje ponude koja spaja tradiciju i prirodu u svečanoj kombinaciji.

„Ništa nije više povezano sa lijepim sjećanjima kao što su to novogodišnji praznici, a našom novom kolekcijom Nordic Mood želimo proslaviti tradiciju i radost sa kojom smo novogodišnje praznike doživjeli kao djeca.

Na primjer, naše figurice Orašara nas podsjećaju na bajke i čarobne novogodišnje priče, slavnog danskog pisca Hans Christian Andersena ", kaže Tina Nymann, Category Buyer u JYSK.

Priroda igra važnu ulogu u kolekciji.

Tradicionalne praznične boje sada ustupaju mjesto zagasitim tonovima kako bi kolekciji dali posebnu eleganciju i mirnoću.

Čak i umjetne novogodišnje jelke izgledaju prirodnije nego inače, imitiraju boje i oblike pravog drveća.

"Kolekcija je savršeno sinhronizovana sa našim skandinavskim DNK: tišina koja se nalazi u prirodi tokom ovog perioda, tama zime u kojoj novogodišnji praznici blistaju poput svjetla nade, jednostavan i klasičan dizajn sa modernim detaljima i oblicima", kaže Tina Nymann.

Kolekcija novogodišnjih dodataka i ukrasa za 2022. je stigla u sve JYSK prodavnice, a dodatno možete da se inspirišete uz  novogodišnji katalog i na instagram profilu JYSK.ba.

***

Naslovna fotografija: Promo
Tekst: Promotivni članak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno