Zaljubiti ćete se u nove JYSK komade koji odmah unose promjenu u dom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zaljubiti ćete se u nove JYSK komade koji odmah unose promjenu u dom

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

INTERIJERI
2.8.2022.

Kada razmišljamo o osvježenju svojih domova na pameti su nam zanimljivi i cjenovno prihvatljivi komadi namještaja, koji trebaju biti toliko maleni i praktični da ih se lako može smjestiti u većinu domova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Postupak je puno lakši kada razmislite unaprijed o stvaranju male, ali značajne promjene u domu, napravite listu i potom krenete u nabavku.

Kako bi vam olakšali potragu u nastavku donosimo par zanimljivih ideja kojima ćete unijeti promjene u svoj dom.

JYSK je ovog ljeta predstavio svoj novi asortiman malog namještaja i dekoracija koji se uklapa upravo tamo gdje osjećate da nešto nedostaje prostoru.

Predstavljeni komadi su modernih linija te zanimljivih boja, materijala i oblika.

„Vjerujem da šareni izbori dobivaju sve više pažnje u dizajnu interijera. Postajemo hrabriji i usuđujemo se ubaciti nove i nešto veselije tonove kroz nove detalje – a mali namještaj jednostavan je način da unesete promjenu u svoj dom. U isto vrijeme, radili smo i kombinacije s neutralnim tonovima kao što su bijela i bež s nekoliko detalja u crnoj kako bismo održali smirenu skandinavsku estetiku,” kaže Rikke Høst, koji je voditelj asortimana u JYSKu.

Zidni ormarić MALLING pokazao se punim pogotkom tako da je od sada dostupan u novoj zagasito plavoj nijansi,  koja se može iskoristiti kao jednostavan način za osvježenje kupaonice, kuhinje ili trpezarije.

 Još jedan novi i trendovski komad namještaja je pomoćni stolić ARCH, koji svojom tamnom, bordo bojom i okruglim oblicima svakako privlači pozornost.

 Malu  promjenu, ukoliko tražite jednostavniju estetiku, postići ćete sa stolićem HALBY u boja pijeska. Ovaj komad namještaja dodatno je zanimljiv zbog svoje funkcionalnosti obzirom da ga je izuzetno lako premještati iz sobe u sobu. Savršen komad namještaja za stan, gdje može funkcionirati i kao noćni ormarić i kao namještaj pogodan za ulaz u stan.

 Jedan od načina da pružite novi život onome što već posjedujete je da izložite svoje knjige ili časopise na novoj polici MAGSTRUP. Objesite je u kuhinji s nekoliko svojih omiljenih kuharica uz koju će se savršeno uklopiti i nova kolica JUKKERUP za začine ili biljke. Prostora nikad dosta!

 Od 7. mjeseca svi su proizvodi dostupni u JYSK trgovinama i online.

***
Naslovna fotografija: JYSK promo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno