Julia Roberts i George Clooney: Hollywoodski miljenici u filmu koji rado opet gledamo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Julia Roberts i George Clooney: Hollywoodski miljenici u filmu koji rado opet gledamo

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
31.5.2024.

Imamo vijest koja će oraspoložiti sve ljubitelje romantične komedije, idiličnih prizora Balija i omiljenog hollywoodskog dvojca, a to su – Julia Roberts i George Clooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Netflix na svoju listu od 6. 6. 2024. dodaje i zabavni film iz 2022. godine – Ticket to paradise, u kojem se krije sve ono što volite vidjeti u pravoj romantičnoj komediji


Foto: @primevideocaOvaj film spaja dvoje hollywoodskih miljenika, Juliju Roberts i Georgea Clooneyja, u jedinstvenoj priči koja će vas zasigurno nasmijati i opustiti. Njihova kemija na ekranu je neporeciva, što ne čudi s obzirom na njihovu dugogodišnju karijeru i brojne zajedničke projekte.

U filmu Ticket to Paradise, Roberts i Clooney igraju razvedeni par koji se udružuje kako bi spriječili svoju kćer, koju glumi mlada zvijezda Kaitlyn Dever, da napravi istu grešku koju su oni učinili prije dvadeset pet godina. Smješten u prekrasne pejzaže Balija, film donosi savršenu mješavinu romantičnih i komičnih elemenata, uz scenarij koji je jednako duhovit koliko i emotivan.


Foto: @primevideoca

Foto: @primevideocaOno što ovaj film čini posebnim nije samo zvjezdana postava, već i pametno isprepletena priča koja uspijeva biti dirljiva i smiješna u isto vrijeme. Gledatelji će uživati u briljantnim dijalozima i neočekivanim preokretima, a posebno će se svidjeti ljubiteljima laganih, ali kvalitetnih komedija.


Foto: @primevideocaPripremite kokice i prije nego počnete uživati u ovoj nezaboravnoj filmskoj avanturi, koja nas podsjeća zašto su Julia Roberts i George Clooney uvijek rado gledani na ekranu, donosimo i trailer koji će vas zabaviti i povećati iščekivanje filma.


* * *
Naslovna fotografija: @tickettoparadise

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno