Josipa nam je otkrila svoje Instagram tips&tricks za uvijek cool fotke - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Josipa nam je otkrila svoje Instagram tips&tricks za uvijek cool fotke

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
9.12.2021.

Počela je sezona druženja, darivanja i toplih želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blagdani podrazumijevaju i brojne tradicije koje stvaraju dodatnu toplinu u domu i kreiraju pravu zimsku čaroliju. Uz miris cimeta, pečenih badema u zraku i društvo najmilijih, uživamo u svemu onome što donosi 12.mjesec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nerijetko, upravo zahvaljujući društvenim aplikacijama te fotografijama, djelić atmosfere i uspomene dijelimo s dragim prijateljima, sestrom koja je na putu ili rodbinom koja živi u dalekom gradu.
Kako bismo dobili dodatnu inspiraciju za lepezu najslađih blagdanskih fotografija, ali i neodoljivih #ootd kadrova u razgovoru s Josipom-Katarina Lavrić koju na Instagramu poznajemo kao @joseffine, saznali gdje ona pronalazi inspiraciju za foto kadrove koje dijeli s 26,5k pratitelja i što joj pripomaže da ostane povezana s njima kroz svakodnevne avanture.

***

Koje su po tebi tri ključne karakteristike dobre fotografije?

Dobra fotografija, svjetlo, odabir lokacije i scenografije, kompozicija, sklad i ravnoteža.
Naravno uz sve to, trudim se da na svojim fotografijama prenesem pozitivnu energiju na svoje pratioce i budem pokretač pozitivnih promjena na sve oko sebe. Sretna sam ako sam i u najmanjem dijelu uspjela da prenesem dio pozitivne energije.

Gdje pronalaziš inspiraciju za fotografije koje dijeliš na mrežama?

Inspiraciju pronalazim u svakodnevnim životnim situacijama, destinacijama koje želim da posjetim, moda, muzika, film…

3 aplikacije koje najviše koristiš na mobitelu?

Od aplikacija, naravno, Instagram je na prvom mjestu, zatim Tik Tok i Lightroom.

Koji su po tebi fotogenični zimski modni artikli koji uvijek jamče #ootd izgled?

Za zimski modni #ootd dobar kaput, par traperica koji odlično stoji te kvalitetne čizme, a zanemarimo trendove koji i onako dišu samo jednu sezonu.

Sa svojim pratiteljima uvijek dijeliš djeliće svakodnevne rutine. U kojim sadržajima oni najviše uživaju? Koliko ti je u tome bitno da imaš mobilnu mrežu i tarifu koja te podržava?

S obzirom da su moji pratitelji većinom dame, one najviše uživaju u duhovitim sadržajima vezano za svakodnevne rutine i događaje kroz koje svi prolaze, ali i u sadržajima vezano za kozmetiku i slično. Zato mi je bitno da imam !hej slagalicu koju mogu složiti kako meni odgovara te s njima razgovarati, dijeliti sadržaj i komentirati.

!hej slagalica omogućuje da sami birate koliko giga interneta, koliko minuta razgovora i SMS poruka prema svim mrežama želite mjesečno

Što ti pripomaže da ostaneš povezana s njima?

Zahvaljujući !hej slagalici i pogodnostima koje tarifa donosi, uspijevam da održim konekciju sa svojim pratiteljima i da prezentiram svoj rad na najbolji način bez obzira gdje se nalazim.

U !hej slagalici niste ograničeni brojem paketa koje možete aktivirati, te u kombinaciju možete dodati i više paketa iz iste kategorije. Npr. paket Razgovora i dva (ili više) internet paketa ako provodite puno vremena surfajući.

Često s pratiteljima dijeliš i Reel video zapise. Koji trikovi tebi pomažu u kreiranju i osmišljavanju interaktivnog sadržaja?

Najveći od svih trikova su inspiracija, originalan i kreativan pristup. Naravno tehnička obrada, muzika i montaža igraju važnu ulogu i kada se sve to fino uklopi, dobiva se kvalitet na kome uvijek inzistiram.

Što je screensaver tvog mobitela?

Ovisno od raspoloženja, godišnjeg doba ili inspiracije stavljam i screensaver, trenutna tema je u skladu sa nastupajućim novogodišnjim praznicima.

 

Povezani članci

Najpopularniji članci