Jorgovan - kako kreirati neodoljivi buket od proljetnog klasika?

INTERIJERI
29.3.2020.

Nije tajna kako je buket cvijeća jedan od najšarmantnijih načina kako unijeti dašak prirode i staloženosti u izgled vaše sobe, dnevnog boravka ili hodnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zato nismo mogli odoljeti neodoljivim ljubičastim, ružičastim i bijelim cvjetićima (pro)ljetnih jorgovana koji svojim bojama unose mir i opuštajuću atmosferu u vaš dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da aranžirate velike bukete sa lišćem ili koristite par cvjetova, jorgovani će biti primjetan i mirisan dekor u vašem domu koji će razvedriti svaku prostoriju.

KAKO UČINITI DA VAŠI JORGOVANI TRAJU ŠTO DUŽE?

Preferira se da ubrane jorgovane čuvate u vodi na indirektnom suncu te da njihove stabiljke režete pod kutem od 45 stupnjeva ujutro ili predvečer. Čuvajte ih u toploj ili destiliranoj vodi.

KAKO ARANŽIRATI JORGOVANE?

Osim što ih možete standardno posložiti u vašu omiljenu vazu, oni će odlično izgledati i u pletenim korpama, ali i u pletenim vrećicama ovješenima od klin. Na taj način unijeti ćete i retro šarm u vaš interijer.

Odlično će izgledati na policama u kuhinji, sjajno će nadopuniti vaše interijer priče u sobi, rado će pozdravljati i sve vaše goste u hodniku, a nesumnjivo će postati zvijezda na vašem stolu u blagovaonici ili u dnevnom boravku.

Za više inspiracije kako aranžirati jorgovane u vašem domu, prelistajte dalje.

INTERIJERI , 29.3.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Dijana Ćavar

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno