Ako ste sretnica koja nosi ovaj broj, pronašli smo Jimmy Choo bow sandale na sniženju - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Ako ste sretnica koja nosi ovaj broj, pronašli smo Jimmy Choo bow sandale na sniženju

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
7.2.2024.

Jimmy Choo nam iz kolekcije u kolekciju donosi modele kojima jednostavno ne možemo odoljeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Gotovo svaki novi model koji ovaj londonski brend kreira, osvoji modni tron i nađe se na must have listi svih insajderica i entuzijastica. Jedan od omiljenih modela su ikonične Aveline 100 sandale s voluminoznim mašnama.

 Potpetica visine 10 cm, samo dva tanka i profinjena remena oko noge i gležnja i velike mašne od organze koje savršeno zadržavaju oblik… Dvije upečatljive mašne (od kojih se jedna nalazi na prstima, druga na stražnjoj strani gležnja), donijele su savršen kontrast bezvremenskom i klasičnom modelu sandale i tako se upisale na listu onih kultnih kreacija koje će se pamtiti zauvijek.

Ako se među onima koji ih već odavno drže na wish listi, sada je idealan trenutak da ih prebacite u košaru za kupovinu. Pronašli smo ovaj model na stranici NET – A – PORTER po sniženoj cijeni.

Sretnica koja nosi veličinu 38, koja je trenutno jedina preostala na stanju, može ovaj kultni model uloviti po cijeni od 465 eura. Ukratko, ovo je jedna od onih prilika kada možete luksuzne dizajnerske komade kupiti prema konceptu pametne kupovine o kojoj smo već pisali.


Jimmy Choo Aveline 100 bow sandale


Foto: NET - A - PORTER

* * *
Naslovna fotografija: @anatoljmakeup

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno