5 stvari koje Jennifer Aniston smatra važnim za svaki dan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 stvari koje Jennifer Aniston smatra važnim za svaki dan

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
26.12.2022.

Uvijek smo u potrazi za dobrom inspiracijom kad je u pitanju naš posao i život, bilo da ćemo ovu temu spomenuti u razgovoru s prijateljicama, posavjetovati se sa stručnjacima ili otkriti kako to rade naše omiljene zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


S obzirom na to, odlučili smo ovaj put saznati kako Jennifer Aniston, koju toliko rado pratimo, stvara balans u svom danu, ali i životu. Kako izgleda njeno jutro i kakav je njezin pogled na svijet i prehranu iz perspektive poznate glumice, ali i sada vlasnice vlastitog brenda?

Nastojali smo odgovoriti na ovo pitanje kroz istraživanje intervjua koje je imala s američkim časopisima u proteklih nekoliko godina. Kroz članke u magazinima Shape, People i Cosmopolitan otkrili smo kako Jennifer kreira rituale vježbanja, prehrane, ali i kako ostaje smirena i u doticaju sa svojim emocijama. Više otkrijte u nastavku. 

 

Omiljena jutarnja rutina
 

Kako otkriva za magazin Shape, Jennifer Aniston svoje jutro voli započeti uz šetnju i pripremanje hrane za svoje pse. Zatim se posveti meditaciji, pravi svoju kavu i piše svoj dnevnik i listu zahvalnosti. Tek nakon toga uzima mobitel i dopušta porukama, e-mailovima i ostalim užurbanim stvarima da zauzimaju prostor u njenom životu.

 Za jutra u žurbi
 

Kada treba biti spremna brzo i započeti dan rano, tada Jennifer svoje jutro voli započeti uz kretanje. Nakon što joj je njezin trener pokazao vježbu preskakanja užeta, trebalo je proći nekoliko mjeseci dok nije zavoljela tu vrstu vježbanja. Sad se preskakanju užeta vraća stalno i može izdržati jako dugo.

 Vježbanje
 

Jennifer je također izuzetno posvećena vježbanju. Cosmopolitan je podijelio da se Jennifer trudi vježbati najmanje 5 puta tjedno. Uz intenzivnije treninge, Jennifer prakticira i jogu koju rado vježba kako radi učvršćivanja mišića i fleksibilnosti, tako i radi benefita za mentalno zdravlje. Jennifer je čak podijelila da se osjeća kako u tom jednom satu joge dobije meditaciju, trening i vrijeme sa svojom prijateljicom.

 Svakodnevna prehrana
 

Kako dalje otkriva za magazin Shape, Jennifer rado posvećuje vrijeme svojoj prehrani i trudi se da hrana koju jede bude organska. Odrasla je u domu u kojem je njena mama uvijek naglasak stavljala na zdravu prehranu, posebice zdrave žitarice za dobro jutro.

 Kad se Jennifer odselila i počela jesti nezdravu hranu, shvatila je koliko to utječe na njezin organizam. Nakon razgovora s nutricionistom, odlučila je birati zdravu prehranu, i kako navodi, rado se voli počastiti meksičkom hranom ili salatom s vremena na vrijeme. 

 Uz sve to, Jennifer je otkrila kako i uzima razne suplemente prehrani, kao što su kolagen, koji dodaje u kavu ili ga popije nakon treninga.

 

Mentalno zdravlje
 

Uz meditaciju i pisanje dnevnika, koje smo spomenuli iznad, Jennifer Aniston je za magazin People podijelila kako se trudi ne biti prestroga prema sebi. U svemu pokušava naći balans i smatra da je važno prihvatiti svaki dio sebe takav kakav je. Nije stvar u odjeći ni makeup-u, ljudsko biće krije još puno više od onoga što je vani.

 

***
Naslovna fotografija: @jenniferaniston

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno