Jednostavne frizure za posao koje možete stilizirati u samo par minuta

KOSA
20.1.2019.
 S obzirom na to da se modna pravila stalno mijenjaju, kako u našem svakodnevnom odijevanju, tako i poslovnoj garderobi, nije slučajnost što su i makeup i frizura za posao također postali nešto opušteniji, no jednako romantični i ženstveni. Pomalo nemarne frizure, koje daju slobodu u stiliziranju postale su omiljen odabir brojnih dama.

. Osim toga, ne zahtijevaju puno vremena, što uređivanje ujutro čini znatno lakšim i bržim, posebice u danima kada nas čeka duži popis obveza.
Neuredna niska pundža sjajan je način kako da kosu sklonite s lica, a opet izgledate sofisticirano. Pletenice će provjereno u cijelu priču unijeti razigranu notu - kosu možete jednostavno razdijeliti na sredini, zatim splesti po dvije tanke pletenice od dijela kose s obje strane do sredine glave i tu svezati rep. Gumicu skrijte pramenom kose koji ćete omotati oko gumice. Ukosnice, marame i mašne brz su, jednostavan i pristupačan način kako da začinite i najjednostavnije frizure, a frizure u nastavku inspirirat će vas da ove savjete preslikate i u svoju svakodnevicu.


PreviousNext

Foto: pinterest.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour

Podijeli:

Posljednje objavljeno: