Jednostavan vodič kako izabrati savršen poklon za dragu osobu

BONJOUR.CLUB
28.11.2018.
Sezona uživanja u toploj čokoladi i bezbroj lampica diljem gradskih ulica je započela, što je ujedno i znak da je pravo vrijeme za kreiranje liste poklona za vama drage ljudi. S obzirom na to da ne postoji ljepši osjećaj od promatranja izraza lica osobe koja upravo gleda svoj poklon i zaljubljeno gleda u sitnicu koju ste odabrali s puno ljubavi, kreirali smo listu koja će vam pomoći da izaberete savršen dar za sve drage ljude oko vas. I ne zaboravite, osobna nota je ključan dio baš svakog poklona.

#ZAPIŠITE SVE NJIHOVE HOBIJE, INTERESE I STVARI KOJE VOLE
Izdvojite par minuta i na jedan papir zapišite sve stvari koja osoba koju dariva voli – filmove, serije, hranu, hobije… sada svaku od stavki obogatite i poklonom koji nadopunjava strast osobe koju volite, npr. ako voli Harry Potter knjige, onda je šalica s likovima iz popularne knjige sjajan poklon za nju…
Kada ih sve zapišete, dobit ćete par kreativnih ideja među kojima možete izabrati favorite ili kombinirajte više opcija zajedno.

#KUPITE IM NEŠTO PRAKTIČNO I KORISNO
Razmislite kojim aktivnostima je obogaćena svakodnevica osobe koju darivate te im darujete sitnicu koja će im pomoći u organiziranju dana. Pomagalo za kuhinju, dodatak za radni stol, ukras za dnevni boravak ili nešto od makeupa – ispunite im želje i spojite ljepotu darivanja s praktičnošću.

#DARUJTE IM NEŠTO INSPIRATIVNO
Sitnicu koja će pokazati da vjerujete u njih i da mogu ostvariti svoje snove. Planer je sjajan prijedlog za poklon, budući da će pomoći da prate sve obveze, usklade financije, nauče nešto novo i na kraju, da budu korak bliže k ostvarenju svih ciljeva. Naš omiljeni planer, CHICovnik već svojom naslovnicom tjera na akciju, motivira i podsjeća da možete napraviti fantastične stvari. A organizaciju prepustite njemu.
P.S. Unutar CHICovnika pronaći ćete i rubriku koja ima praktičnu listu za organizaciju kupovine poklona, kao i etikete za pakiranje koje možete izrezati i uz pomoć njih personalizirati vaše darove.

 

CHICovnik2019 web shop 01 naslovna

modamo chicovnik 2019 praznici

CHICovnik naručite online klikom ovdje.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: